Call of Duty: Mobile Battle Royale'e Sniper Challenge geliyor - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile Battle Royale'e Sniper Challenge geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-03 12:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

3 Ocak itibariyle Call of Duty oyuncuları Battle Royal Siniper Challenge oynayabilecekler. Konu ile ilgili ayrıntılar henüz bilinmiyor fakat harita üzerinde sadece keskin nişancı tüfekleri gözükecek. Geride bıraktığımız yılın en popüler mobile oyunlarından biri haline Call of Duty, aksiyon severlerin dikkatini çeken en önemli oyunlardan biridir. Oyun Kasım ayı itibariyle başlatıldı ve lansmanın ilk haftasında aktif oyuncu sayısı oldukça yüksek rakamlara ulaşarak rekor seviyesine geldi. Call of Duty: Mobile, Android ve iOS işletim sistemli cihazlarda 100 milyondan fazla indirme sayısına ulaşarak geliştirici şirketi memnun etmeyi başardı. Call of Duty yeni bir mobil oyun olmasına rağmen rakiplerinin gerisinde kalmamak adına yeni özellikler ve ve etkinlikler ile kendini geliştirmek zorundadır. 

Call of Duty: Mobile, çok oyunculu modu Prop Hunt ve Hardpoint gibi sınırlı zaman etkinliklerini oyuna dahil ederek oyunun bu modunda oyuncular için yenilikler sunuyor. Fakat bunun aksine oyunun Battle Royale moduna, tek haritası üzerindeki bir kaç yeni değişiklik haricinde pek fazla değişiklik yapmamıştır. Call of Duty: Mobile oyuncuları bugün itibariyle Battle Royal modunda Sniper Challenge adlı yeni bir etkinlik içerisinde yer alabilecekler. Bu yenilik ile beraber oyunun Battle Royal moduda yen bir özelliğe kavuşmuş oldu. 

Call of Duty: Mobile'ın ilk iki ayında indirme sayısı dudak uçuklattıCall of Duty: Mobile'ın ilk iki ayında indirme sayısı dudak uçuklattı

Battle Royal modunun yeni özelliği Sniper Challenge etkinliği ile ilgili ayrıntılar henüz 3 Ocaktan itibaren başlayacağından fazla değildir. Büyük ihtimalle normal bir Battle Royal karşılaşması gibi olmayacak fakat çeşitli silahlar yerine sadece kesin nişancı silahı ile arenada yerinizi alacaksınız. Keskin nişancı silahınızı usta bir şekilde kullanarak rakiplerinizin hakkından gelmeye yönelik hareket edin. Sniper Challenge'ın, Call of Duty: Mobile oyununun Battle Royale kalıcı bir ekip olup olmayacağı da henüz bilinen bir durum değildir. Oyunun hayranları bugün itibariyle Battle Royal modunda keskin nişancı silahlarından birini kullanarak ilerleme kat edebilirler. 

 


İlgili uygulamalar
Call of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildiCall of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildi
Call of Duty: Modern Warfare 500 milyon saat oynandı!Call of Duty: Modern Warfare 500 milyon saat oynandı!
PUBG Mobile'a, Call of Duty özelliği geliyor!PUBG Mobile'a, Call of Duty özelliği geliyor!

PAYLAŞ