Call of Duty: Mobile 5. sezon yenilikleri - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile 5. sezon yenilikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-26 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Son dönemlerin en popüler mobil uygulamalarından bir olarak adından söz ettiren Call of Duty: Mobile 5. sezonu ile oyuncuların beğenisine sunuluyor. 5.sezon ile beraber oyunculara yeni içerikler sunulacak. 

Akıllı cep telefonlar için uzun yıllardır çeşitli oyunlar geliştiriliyor, fakat PUBG ve Fortnite’ın çıkışı ile beraber mobil oyuncuların sayısında da ciddi anlamda bir artış durumu söz konusu oldu. Bu artış sonrasında ise birçok yeni yapım piyasada yer alırken, yükseliş ivmesi yakalayan ve uzun bir zamandır başarısını devam ettiren Call of Duty: Mobile 5. sezonu ile oyuncuların karşısına çıkacak. Oyununun 5. sezonunda oyuncular için pek çok sürpriz olacak. Önceki sezonlarda geri dönmemek üzere ortadan kaybolan Ghost geri dönüyor. Üç yeni harita, yeni karakterler, çekilişler, yeni silah şablonları, 50 seviyelik savaş bileti ve çok daha fazlası bu sezonda oyuncuların beğenisine sunulacak. 

Call of Duty: Warzone düşük boyutlu olacakCall of Duty: Warzone düşük boyutlu olacak

CoD Mobile 5. sezon üç yeni harita ile farklı alanlar sunuyor

Suldal Limanı: Sudan limanı alanında gemi sandıkları, dar sokaklar ve yakın çatışma için uygun iç mekanlara sahip bu orta boy taktiksel haritada oyuncular, deniz kenarında savaş yapmanın tadını çıkaracaklar. Sudan limanı haritası, 5’e 5 ve 10’a 10 oyun modlarında oynanabilecek.

Tersane: Tersane haritasında bol miktarda dikey yapılar ile farklı bir oyun deneyimi sunan bu küçük simetrik haritalar oyunculara Thames Nehri üzerinde bir tersanede yer alacak. Oyuncular açık alan içerisinde ya da kapalı alanlarda istedikleri gibi karşılaşabilecekler. Bu harita üzerinde silahlı çatışma modunda da mücadele edilebilir. 

Aniyah Baskını: Oyuncular, askeri malzeme ve koğuşlar içerisinde çevrili bir ortamın üzerinde ortaya çıkan bombalanmış bir saray içerisinde yeni keşifler yapmaya yönelik hareket edecek. Lüks sarayın içerisinde ya da açık alanlarda mücadele etmeye uygun olan bu harita, 10’a 10 ve Yaşayan Ölülerin Saldırısı modlarında oynanabilir.

Zamana karşı yarışılan yeni "Çelikten Deniz" etkinliği kapsamında oyuncular Hayaletler ya da Federasyon ekiplerinden birinde yer alabilecekler. Burada düşmanlarını bombalayarak her bir bölgeyi ele geçirmeye yönelik hareket edecek ve çeşitli günlük görevlerini tamamlamak adına ödüller kazanmaya odaklanacak. Etkinliğin sonunda ise haritada en fazla noktaya sahip olan taraf, oyunu kazanan taraf olacak. Aynı zamanda oyuna “The Stripe” M16 tüfek ve “The Standard Issue” MW11 tabanca gibi yedi adet farklı silah ve şablonları da ekleniyor.


İlgili uygulamalar
Nvidia DLSS ile Call of Duty %70 performans artışı sunuyorNvidia DLSS ile Call of Duty %70 performans artışı sunuyor
Call of Duty: Mobile 500 milyon indirme barajını aştıCall of Duty: Mobile 500 milyon indirme barajını aştı
Call of Duty ramazan ayına özel yeni içeriklerini yayınladıCall of Duty ramazan ayına özel yeni içeriklerini yayınladı

PAYLAŞ