Call of Duty: Mobile 3. sezon güncellemesiyle gelen yenilikler - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile 3. sezon güncellemesiyle gelen yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-20 16:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Battle Royale oyun piyasasına sonradan girmesine rağmen oldukça popüler olmayı başaran Call of Duty: Mobile için 3.sezon başlıyor. Yeni sezon güncellemesi ile beraber oyuna gelecek olan özellikler arasında yeni Battle Royale modu da bulunuyor. En az PUBG kadar popüler olmaya devam eden oyun hem Android hem de iOS sistemleri için ücretsiz olarak marketlerde yer alıyor. Güncelleme ile beraber sadece yeni Battle Royale modu değil yeni içerikler de oyuna ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde 3.sezon güncellemesine kavuşan oyun ile beraber gelen yeni içerikler de belli oldu. Buna göre öne çıkan ilk özellik, Sınırlı süreli olan yeni oyun modu oluyor. Oyuncular 20’ye 20’lik kapışmalar gerçekleştirebiliyor ve iki yeni Multiplayer haritası da oyundaki yerini alıyor.

Call of Duty: Mobile 3.sezon yenilikleri dikkat çekiyor

Call of Duty: Mobile Battle Royale'e Sniper Challenge geliyorCall of Duty: Mobile Battle Royale'e Sniper Challenge geliyor

Yeni gelen haritalardan birisi ise Modern Warfare 2 oyuncularının yakından tanıyacağı Hurdalık haritası oluyor. Activision tarafından bu haritanın tasarım ve oynayış tarzının oyunculara tanıdık geleceği ancak kendi taktik ve stratejilerine sahip olacağı da belirtiliyor. Mobil oyun deneyimine yönelik haritanın değişimlere sahip olacağı da belirtiliyor. İkinci haritanın ne olacağı henüz açıklanmışken üçüncü sezon içerisinde oyuna dahil olacağı belirtiliyor.

Oyuna ayrıca Multiplayer modu için Ultra Atış modu geliyor. Bu mod ile oyuncular hızlı skor serilerine ulaşabiliyor ve Operatör Beceriler’nin bekleme sürelerini kısaltıyorlar. Bu modda mühimmat sınırsız olurken, birçok iyileştirme ve düzenleme güncelleme beraber oyuna dahil ediliyor.  


Call of Duty: Modern Warfare’e 3v3 Gunfight Modu ekleniyorCall of Duty: Modern Warfare’e 3v3 Gunfight Modu ekleniyor
Call of Duty: Mobile'de üçüncü sezon heyecan başladıCall of Duty: Mobile'de üçüncü sezon heyecan başladı

PAYLAŞ