Call of Duty için Mobile Gulag Modu yayımlandı - Haberler - indir.com

Call of Duty için Mobile Gulag Modu yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-26 11:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Call of Duty Mobile oyuncularının merak ve heyecanla beklediği Gulag Modu duyuruldu. Call of Duty Warzone ile karantina günlerinde vaktini geçiren kişilerin yakından tanıdığı Gulag, bu oyunu daha da zorlaştırmak için geliyor. Modun geliş tarihi belli mi?

Call of Duty Mobile Gulag Modu neler sunuyor?

Call of Duty: Mobile'ın resmi Twitter sayfasından paylaşılmış olan bir video "Yakında geliyor!" sloganı ile gündeme damgasını vurdu. İlgili videoda karşımıza Gulag hapishanesini andıran bir görüntü çıkıyor.

Call of Duty Warzone en çok öldürme rekoru kırdıCall of Duty Warzone en çok öldürme rekoru kırdı

Daha şimdiden Gulag Modu olarak adlandırılan yeni oyun seçeneğinin resmi adı henüz ilan edilmedi. Warzone yapımında bulunan bu hapishaneyi anımsatan 10 saniyelik video, yeni modun şimdiden bu şekilde anılmasında büyük bir rol oynadı.

Call of Duty: Mobile'ın test sunucuları güncellendikten sonra yayımlanan bu video, Warzone yapımında yer alan bire bir karşılaşmaları hatırlatıyor. Bu karşılaşmalar, hangi oyuncunun tekrar savaşa döneceğini belirliyor.

Warzone’da ölen oyuncuların çok iyi bildiği Gulag, mobil versiyonunda farklı bir amaca hizmet edebilir. Zira bu oyunun dağıtımcısı olan Activision, bu modun tıpkı Warzone’da olduğu gibi hizmet vereceğini söylemedi.

⚠ Caution: Slippery when wet ⚠⁣
⁣⁣
Coming soon to #CODMobile! pic.twitter.com/qj7CIP7fI1 — Call of Duty: Mobile (@PlayCODMobile) May 23, 2020

Activision, Gulag isimli bu modu bir harita olarak kullanabilir. Bu harita çok oyunculu karşılaşmalara ev sahipliği yapabilir veya Warzone'daki sistemin aynısını buraya da getirebilir.  Henüz bu konu hakkında bir açıklama mevcut değil.

Bunun dışında oyunun geliştiriciliğini üstlenen TiMi Studios, Call of Duty: Mobile’ın dünya çapında 150 milyon kez indirilme barajını geçtiğini söyledi. Son olarak bu yapımın 6. sezonunda savaş sistemine yeni bir sınıf daha eklenecek.



PAYLAŞ