Call of Duty Film Olarak Oyun Severler ile Buluşuyor! - Haberler - indir.com

Call of Duty Film Olarak Oyun Severler ile Buluşuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-14 09:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Oyun

Call of Duty filmi için oldukça uzun bir süredir çalışılmaktadır. Elbette proje hakkında şu zamana kadar aşırı derecede bir detay paylaşılmadı ama özellikle Modern Warfare ve Black Ops severlerin şimdiden merakla yeni haberlerin peşine düştüler.

Activision'dan Tim Kilpin film ve olası olarak devam yapımları hakkında konuşarak, CoD filmleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bu konu hakkında hatasız olmaları gerektiğini vurgulamış olan Kilpin, oyun filmlerinin akıbetinin projeyi ince eleyip sık dokumalarına yol açtığını da belirtti.

Call of Duty Filmi Oyun Sektörünü Genişletecek!

Kilpin'in söylemiş olduğu sözlere göre Call of Duty 18 yaş üstü etiketi ile satılmış olan oyunlar arasında açık ara en popüler yapımlardan birisi. Bu marka için hazırlanacak olan bir sinema uyarlaması kitleyi daha da çok üst seviyeye çekebilir. Üstelik filmlerde Activision'ın yaş sınırını 16'ya düşürme ihtimali de bulunmaktadır.

Kısa zamanlı hedef sağlam bir CoD filmiyken, şirket bunun tek bir uyarlama ile sınırlandırmak istememektedir. Marvel ve Disney'in ortaklaşa oluşturmuş oldukları Marvel Sinematik Evreni'nden etkilenen Activision, aynı şeyi Call of Duty için de yapmak istemektedir.





PAYLAŞ