Call of Duty Black Ops War multiplayer duyuruldu - Haberler - indir.com

Call of Duty Black Ops War multiplayer duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-11 17:15:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Call of Duty Black Ops Cold War Multiplayer için büyük heyecan ile beklenen duyuru nihayet yapıldı. Activision tarafından düzenlenen 4 saatlik bir canlı yayın bağlantısı ile duyurulan çoklu oyuncu modu ile birlikte, aynı zamanda oyunun merak edilen grafikleri de yeniden gözler önüne serdi.

Activision, bugün düzenlemiş olduğu canlı yayınla birlikte Call of Duty Black Ops War’un çoklu oyuncu modunu detaylandırdı.

Hepinizin bildiği gibi Call of Duty oyunlarının çoklu oyuncu modları genel olarak hızlı ve eğlenceli oyun yapısı ile ön plana çıkıyor. Bu geleneği serinin yeni oyununda da devam ettirdiğini gözlemlediğimiz Activision, serinin yeni oyununda bizleri, MoskovaMiamiPasifik OkyanusuÖzbekistan ve Angola gibi bölgelere götürüyor.

Ubisoft, 89 TL’ye satılan Far Cry 3’ü 6 Eylül tarihine kadar ücretsiz yaptıUbisoft, 89 TL’ye satılan Far Cry 3’ü 6 Eylül tarihine kadar ücretsiz yaptı

Tabi, şimdilik saydığımız bu bölgelerin sadece düzenlenen canlı yayında gösterilen bölgeler olduğunu da belirtmekte fayda var. Fakat her bir haritanın farklı tasarımlara ve atmosfere sahip olduğunu da belirtebiliriz. Bu kısımda özellikle serinin hayranlarına bambaşka bir çoklu oyuncu deneyimi sunmayı planlayan yapımcı firma, bu doğrultuda ise ilk defa deniz savaşlarını da oyunculara sunuyor.

Deniz savaşları ile oyunculara farklı bir deneyim yaşatmayı hedefleyen yapımcı firma, oyunun bu haritasında ise deniz altı, savaş gemisi, jet ski, ve helikopter gibi birçok farklı aracı da kullanmamıza olanak sağlıyor.

Şu an için deniz savaşının yaşanacağı haritada oyuncuların tam olarak ne yapacağı hakkında bilgi yok. Fakat yapımcı firmaya yakın olan kaynakların aktardığı bilgilere göre, oyuncuların bu bölgede Rus ve ABD cephesini tercih edebileceği ve seçtikleri bölgeye göre Rus denizaltını ele geçirmeye çalışacakları veya savunacakları belirtiliyor. 

Black Ops Cold War Fiyatı

Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Black Ops Cold War’un aynı zamanda PCXbox One ve PS4 fiyatı da resmi olarak açıklanmıştı. Yeni Call of Duty oyununun fiyatları ise şu şekilde sıralanıyor;

  • PS4 Standart Sürüm – 499 TL
  • PS4 Cross-Gen Paketi – 499 TL
  • PS4 Ultimate Sürüm – 699 TL
  • Xbox One Standart Sürüm – 499 TL
  • Xbox One Cross-Gen Paketi – 499 TL
  • Xbox One Ultimate Sürüm – 699 TL
  • PC Standart Sürüm (Battle.net) – 59.99 Dolar 
  • PC Ultimate Sürüm (Battle.net) – 89 Dolar



“AAAA” oyunlar hayatımıza girmeye başlayacak“AAAA” oyunlar hayatımıza girmeye başlayacak

Call of Duty®: Black Ops Cold War - Multiplayer Reveal Trailer


PAYLAŞ