Call of Duty Black Ops Cold War için ilk görsel geldi - Haberler - indir.com

Call of Duty Black Ops Cold War için ilk görsel geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 21:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Kısa bir süre önce resmi olarak duyurusu gerçekleşen Call of Duty Black Ops Cold War için ilk görseller gündem de yerini aldı. Activision, yeni Call of Duty oyunu ile ilgili yeni detayları gün yüzüne çıkarmaya hızla devam ediyor. Bildiğiniz üzere, geliştirici firma geçtiğimiz gün içerisinde yayınlanmış olan tanıtım videosu ile beraber Soğuk Savaş döneminde geçecek olan Call of Duty Black Ops Cold War oyununu duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde yapılan bu duyurunun ardından bugün ise, serinin yeni oyununu geliştirecek olan Trevarch oyuna ait olan ilk görsel oyuncuların karşısına çıktı. 

Yapımcılığını üstlenen firma tarafından paylaşılan bu görsel incelendiğinde ise Amerika askeri ve bir Rus askeri yer alıyor. Bu kısımda paylaşılan görsel incelendiğinde, Treyarch'ın Soğuk Savaş dönemini hem Amerikan hem de Sovyet Rusya cephesinden ele alacağı tahmin ediliyor. Bu da serinin yeni oyununda hem Rus hem de Amerikan askerini oynayacağımız anlamına geliyor. Bunun dışında yayınlanan bir diğer raporda ise bu resmin Amerika’ya sızmaya çalışan bir Sovyet Rusya ajanını da temsil ettiği ifade ediliyor. Eğer Treyarch tarafınca yayınlan resme daha yakından bakacak olursanız, her iki yüzünde birbirine benzediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Tabi, şimdilik tüm bunların paylaşılan resimden yola çıkarak yapılan varsayımlar olduğunu da belirtmekte yarar var.

Call of Duty: Warzone 200 oyunculu mod geliyorCall of Duty: Warzone 200 oyunculu mod geliyor

Tüm bunların haricinde şimdilik oyunun senaryo moduyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak yapımcı firmaya yakın kaynakların elde ettiği bilgilere göre, oyunda Soğuk Savaş dönemi sırasında yaşanan Vietnam savaşına da yer verileceği tahmin ediliyor.


Call of Duty Warzone’da büyük bir açık keşfedildiCall of Duty Warzone’da büyük bir açık keşfedildi
Yeni Call of Duty oyunu ile ilgili bilgilerYeni Call of Duty oyunu ile ilgili bilgiler
Call of Duty 2020 ismi ve logosu sızdıCall of Duty 2020 ismi ve logosu sızdı

PAYLAŞ