Call of Duty: Black Ops Cold War, 13 Kasım'da çıkıyor - Haberler - indir.com

Call of Duty: Black Ops Cold War, 13 Kasım'da çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-27 19:15:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Call of Duty serisinin son halkası Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da oyuncular ile buluşuyor. Oyun, Türkiye'nin de içinde bulunduğu birçok farklı coğrafyada geçecek.

Soğuk Savaş döneminde Call of Duty: Black Ops Cold War, oyun içi görüntülerden oluşan bir tanıtım videosu ile resmi olarak duyuruldu. Oyun, 13 Kasım tarihinde PC ve mevcut nesil konsol platformlarına gelirken yeni nesil konsollar oyuna tatil döneminde kavuşacak.

Sony PlayStation Store'daki hatayı düzelttiSony PlayStation Store'daki hatayı düzeltti

Black Ops serisinden tanıdığımız Alex Mason, Frank Woods ve Jason Hudson adlı karakterleri yeniden bir araya getirecek olan CoD: Black Ops Cold War, Soğuk Savaş döneminin jeopolitik çıkar savaşlarını oyuncuların deneyimine sunacak. Ülkemizin de içinde bulunacağı ve Doğu Almanya, Vietnam, Sovyet dönemi Moskova’sı ile farklı birçok bölgede geçecek oyun, dönemin silah envanterini de hizmetimize sunacak. Serinin meşhur çevrimiçi Zombies modu ise ileri bir tarihte oyuncularla buluşacak.

Oyun, yeni nesil konsollarda daha pahalı

CoD serisinin battle royale modu Warzone'a da ayrıcalık gösteren Activision, gelecek nesil platform ve çapraz ilerleme desteği ile oyuncuların istedikleri platformdan oyuna kaldıkları yerden devam edebilmeleri sağlanacak. 

CoD: Black Ops Cold War, üç farklı paketle satışa sunulacak. Bunlar; PC, Xbox One & PS4 için satın alınabilecek Standart Sürüm, PS4/PS5 ile Xbox One/Xbox Series X için çıkacak ve eski-yeni nesil konsollarda çalışacak Cross-Gen Bundle ile PC, PS4/PS5, ve Xbox One/Xbox Series X için yayınlanacak en üst paket olan Ultimate Edition olacak. Paketler için belirlenen fiyatlar ise sırası ile 499, 569 ve 699 lira.  


NBA 2K20'nin Steam fiyatı 249 TL'den 19,92 TL'ye DüştüNBA 2K20'nin Steam fiyatı 249 TL'den 19,92 TL'ye Düştü

Call of Duty: Black Ops Cold War


PAYLAŞ