Call of Duty: Black Ops 4 için açık beta tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Call of Duty: Black Ops 4 için açık beta tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-16 09:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Activision imzalı, video oyun dünyasının en sevilen savaş temalı oyunlarından Call of Duty, bu yıl oyuncularının karşısına Call of Duty: Black Ops 4ile geçecek. Oyun duyurulduğu günden beri merakla oyun severler tarafından bekleniyor. Bazı oyuncular tarafından ufak tefek eleştirilere maruz kalsa da genel anlamda serinin oyun dünyasındaki başarısı nedeniyle, herkes Call of Duty: Black Ops 4?ün çıkışını bekliyor. Black Ops 4 cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Son olarak verilen bilgilere göre, Call of Duty: Black Ops 4 PC versiyonu için, multiplayer açık beta tarihi paylaşıldı.

Call of Duty: Black Ops 4 açık beta tarihi iki gün sürecek

Sonbahar?ın en çok beklenen oyunları arasında yer alan Treyarch tarafından geliştirilen Call of Duty: Black Ops 4?ten, oyunculara müjdeli haber geldi. Oyunun, PC versiyonu için multiplayer açık beta tarihi paylaşıldı. Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer açık beta tarihi 11 Ağustos itibariyle başlayacak ve 13 Ağustos tarihine kadar da devam edecek. 13 Ağustos tarihinekadar, tüm PC kullanıcıları oyunun açık betasına ulaşma imkanına sahip olacaklar. Verilen bir diğer bilgiye göre, açık beta Battle.net?e özel olacak.

Stüdyo Başkanı Mark Gordon, PC oyuncularının açık beta sürecindeki her geri bildirimini değerlendireceklerini ve daha eğlenceli ve gösterişli bir oyun deneyimi için, bunun etkili olacağını vurguladı. Açık betada, Team Deathmatch, Domination, Hardpoint ile Search & Destroy modları modlarına ulaşılabilecek. Bir de altı harita oyunculara sunulacak. Oyunun tam sürümü, 12 Ekim 2018 tarihinde piyasaya çıkacak.





PAYLAŞ