Call of Duty Battle Royale modu ne zaman geliyor? - Haberler - indir.com

Call of Duty Battle Royale modu ne zaman geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-19 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Call of Duty Battle Royale modu uzun bir süredir oyuncuların heyecanla beklediği bir özellikti. Call of Duty Mobile'ın elde ettiği bu başarı ile pekişen battle royal modunun popülerliği, kısa bir süre içerisinde Call of Duty Warzone ile bilgisayarlara da taşınıyor olacak hem de ücretsiz. Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Call of Duty, hem özellikleriyle hem de tasarımıyla oyuncular tarafından beğeni kazanıyor. 

Call of Duty'nin yeni modu ne zaman gelecek?

Call of Duty, Modern Warfare sahiplerinin bu yeni oyun moduna anında erişim kazanacakları belli olan bir durumdur. Bununla beraber Call of Duty Warzone battle royale modunun oyuna dahil edilmesi hakkında birçok kaynak Mart ayını gösteriyor. Fakat bunun için henüz bir kesinlik söz konusu değildir. Ücretsiz olarak sunulacak olan bu oyun modunun, diğer battle royale oyunlarıyla beraber rekabet edilmesi adına ücretsiz olarak sunulduğu dile getiriliyor. 

Call of Duty: Mobile'de üçüncü sezon heyecan başladıCall of Duty: Mobile'de üçüncü sezon heyecan başladı

Daha önce Call of Duty Warzone, birçok kez sızdırılmış hakkında yorum yapılmıştı. Söz konusu bu yeni oyun moduyla beraber oyunun haritasının da sızdırılması oyunun üstündeki örtünün adım adım kalkmasını sağlıyor. Başarılı sızıntı bilgiler sunduğu için adından söz ettiren geliştirici şirketlerin sunduğu bilgilere göre yeni oyun modunun 10 Mart gibi bir tarih oyuncuların beğenisine sunulması bekleniyor. Yapılan bu sızıntılar ile oyunun detayları hakkında biraz daha bilgi edinmek mümkün hale geldi. Bu bilgilere ek olarak bazı kaynaklara göreyse ilk kez 18 Şubat tarihinde bu oyuna ulaşabilecekler. Değerlendirme yapıldığında en olası tarihin Mart ayının olacağını söylemek mümkündür. 

Oyunun haritası daha önce de sızdırılmıştı

Daha önce de oyunun haritası sızdırılmıştı. Oyuncuların da beklediği gibi farklı birçok içerikle çıkacak olan bu yeni Call of Duty battle royal, yeni kıyafetler ve silahları da içinde barındırıyor. Bu sayede oyuncular için yepyeni ürünler sunuluyor. Neredeyse Temmuz ayından itibaren çeşitli sızıntı bilgiler ve görsellere gündemde yer alan bu yeni oyun modunun nihayet oyuna dahil ediliyor olması oldukça heyecan vericidir. 

Activision, Warzone hakkında şu an için detaylı bir açıklama bulunmuyor olsa da 200 kişilik bir oyun lobisi, kendine özgü para birimi, tur sıralaması ve birbirinden farklı yükseltmeleri içinde barındıracağını da söylemek mümkündür.


İlgili uygulamalar
Call of Duty: Mobile 3. sezon güncellemesiyle gelen yeniliklerCall of Duty: Mobile 3. sezon güncellemesiyle gelen yenilikler
Call of Duty: Modern Warfare güncellemesi yayınladıCall of Duty: Modern Warfare güncellemesi yayınladı
Call of Duty: Modern Warfare 2. sezon yenilikleriCall of Duty: Modern Warfare 2. sezon yenilikleri

PAYLAŞ