Call of Duty 2020 ismi ve logosu sızdı - Haberler - indir.com

Call of Duty 2020 ismi ve logosu sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyunseverlerin heyecanla beklediği Call of Duty 2020 oyunu ile ilgili çeşitli detaylar ortaya atıldı. Geçtiğimiz günler içerisinde Doritos'un promosyon görselleri üzer,inden Call of Duty 2020 ismi ve logosu sızdırıldı. Görselleri, gelişmiş düzeyde özellikleri, birbirinden farklı oyun sahneleri ile oyunculara kusursuz bir deneyim sunan Call of Duty 2020 ile beraber eşsiz bir deneyim yaşamaya hazır olun. 

Call of Duty 2020 ismi ve logosu sızdırıldı

Geçtiğimiz aylar içerisinde sızdırıldığı bilgiler ile tanınan Okami adlı Twitter kullanıcısı yeni Call of Duty oyunu ile ilgili bazı paylaşımlar yapmıştı. Bugün açıklanan bilgiler neticesinde yeni oyunun ismi Doritos promosyon görseli üzerinden sızdırıldı. Her bir oyun sahnesinde oyunculara eşsiz bir deneyim sunan Call of Duty 2020 dünyasında özgün taktiklerinizi kullanarak ilerlemeye çalışacaksınız. Burada hayatta kalmak zaman zaman zorlayıcı olur. Hayatta kalmak için taktiklerinizi geliştirin, yeni güçlendiricileri elde edin ve ardından çok daha uzun süre platformda yer almaya yönelik hareket edin. 

Call of Duty: Warzone için iki kişilik Duos Modu yayımlandıCall of Duty: Warzone için iki kişilik Duos Modu yayımlandı

Call of Duty: Black Ops Cold War adıyla piyasaya çıkacak olan oyun birçok oyuncu tarafından merakla bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan iddialarda oyunun adının Call of Duty: Black Ops CIA olacağı söylenmişti. Konuyla ilgili olarak şirket tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Elde edilen sızıntı bilgilerle ilk olarak TheGamingRevolution adlı YouTube içerik üreticisi yayınladı. Bazı kaynakların da benzer sızıntıları gündeme getirmesi dikkat çekti.

Doritos ile ortak hazırlanan, her oyuncuya günde 1 saat çift deneyim puanı kazanma imkanı sunan ve çift deneyim puanını 1 yıl boyunca kullanmayı sağlayan promosyon sayesinde oyuncular kendilerini daha hızlı bir şekilde geliştirebilecek. Oyuncuların karşısına çıktığı günden beri geliştirmeleri devam eden bu heyecan verici oyunda ne kadar uzun süre hayatta kalır ve ilerleme kat ederseniz o kadar başarılı bir deneyim yaşayabilirsiniz. 


Yeni sezonu bekleyen Call of Duty severler bu haberden memnun olmayacakYeni sezonu bekleyen Call of Duty severler bu haberden memnun olmayacak
Call of Duty: Warzone 200 oyunculu mod geliyorCall of Duty: Warzone 200 oyunculu mod geliyor
Call of Duty Warzone’da büyük bir açık keşfedildiCall of Duty Warzone’da büyük bir açık keşfedildi

PAYLAŞ