Çalınan Instagram Hesabı Nasıl Kurtarılır? - Haberler - indir.com

Çalınan Instagram Hesabı Nasıl Kurtarılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-03 15:29:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya sitelerinin oldukça güvenilir sistem ve yapıları bulunuyor. Ancak yine de zaman zaman hesap çalınma olayları yaşanabiliyorlar. Sistemde yer alan bazı küçük açıklardan yararlanan kötü niyetli kişiler tarafından hesaplar ele geçirilebiliyor. Çalınan bir Instagram hesabını geri almak için ise yapabileceğiniz birçok adım bulunuyor. Instagram hesabınızı sadece bir şifre ile değil korumak için birçok yöntem yer alıyor. Korumak için birçok yöntem sunan şirket çalınan hesabı geri kurtarmak için de birçok çözüm sunuyor. Gelin şimdi hesabınız çalındı ve e-postanız değiştirildi ise yapabileceğiniz adımlara bakalım.

Instagram Çalınan Hesabı Kurtarmak

Instagram Görüntülü Konuşma Özelliği GüncellendiInstagram Görüntülü Konuşma Özelliği Güncellendi

Normalde bir giriş sağlayamadıysanız ve şifreniz değiştirildi ise e-posta ile yenilemeyi deneyebilirsiniz. E-posta adresiniz üzerinden yenileme bağlantısı alarak hızlıca şifrenizi değiştirebilirsiniz. Fakat var olan eposta adresiniz ile beraber şifreniz de çalınmaya maruz kaldıysa bu noktada yapabileceğiniz başka işlemler bulunuyor. Bu noktada çalınan hesabınız ile alakalı Instagram’a bildiri yaparak başlayabilirsiniz. Android tarafında giriş ekranı bölümünde yer alan yardım al seçeneğini kullanmanız gerekiyor. Daha sonra kullanıcı adı, eposta ve numara gibi bilgileri girerek 3 farklı kurtarma alternatifi karşınıza çıkacaktır. E-posta, telefon numarası ve Facebook giriş seçeneği bu 3 farklı seçenekler olarak karşınıza geliyor.

Sms talebi ile şifre yenileyebilir veya Facebook üzerinden daha önce giriş yaptıysanız bir kurtarma deneyebilirsiniz. Ancak karşınıza çıkan üç seçenek yeterli veya etkili olmadıysa, daha fazla yardıma mı ihtiyacın var seçeneğini takip etmeniz gerekiyor. iOS tarafında ise Şifremi Unuttum kısmı sonrasında hesabınıza erişmek için link talebinden bulunabilirsiniz. Daha fazla yardım bölümünden çalındığına dair bir şikayette bulunduğunuzda Instagram sizlerde kimlik kanıtlama isteyecektir. Instagram’ın göndermiş olduğu kodu kağıda yazıp fotoğrafını çekip Instagram’a göndermeniz gerekiyor. Bu bilgiler sonrasında hesabınızı kurtarmak için gerekli adımlar Instagram tarafından sunulacaktır.  ?


İlgili uygulamalar
Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor!Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor!
İnstagram'ın en sosyal saatleri belli olduİnstagram'ın en sosyal saatleri belli oldu

PAYLAŞ