Buz Mavisi Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Geliyor - Haberler - indir.com

Buz Mavisi Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 15:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un pazarda Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus olarak iki güçlü amiral gemisi modelleri bulunuyor. Şimdi ise bu modeller tekrardan gündeme geliyor ve var olan renk seçeneklerine yeni renk modeller daha ekleniyor. Piyasada dört farklı renk seçeneği yer alan Galaxy S9 ailesine yeni buz mavisi Galaxy S9 ve S9 Plus ekleniyor. Piyasada zaten dört farklı renge sahip olan modellere bir yenisi daha eklenmiş oluyor. Bu yeni buz mavisi Galaxy S9 serisini ilk olarak Çin pazarı ve kullanıcılara özel olarak gelecek. Degrade geçişe sahip buz mavisi S9 modelinin ortaya çıkan görsellere göre oldukça şık bir görünüme sahip olduğunu dile getirebiliriz.

Buz Mavisi Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 İçin Android Pie Beta Yakında BaşlıyorGalaxy S9 İçin Android Pie Beta Yakında Başlıyor

Samsung’un yepyeni renk seçenekleri ile kullanıcıların ilgisini çekerek satış rakamlarını arttırmayı hedefliyor. Son olarak geçtiğimiz hafta şirketin bir başka amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 9 için yeni bir beyaz renk seçeneği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bir renk hamlesi de Galaxy S9 modelleri için gelecek diyebiliriz. Var olan renk seçenekleri zaten kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiş ve şık bulunmuştu. Model serisinin ülkemizde Titanyum Grisi, Gece Siyahı, Leylak Moru ve Gündoğumu sarısı olarak dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Ayrıca ülkemizde bulunmayan bordo renk seçeneği de bulunan versiyonlar arasında yer alıyor.

Bu yeni sızıntıya göre geçişli tasarıma sahip buz mavisi renk seçeneği ilerleyen günlerde mağazalardaki yerini alacak. Oldukça sade ve şık bir görünüme sahip olan Buz Mavisi Galaxy S9 modeli 747 dolar fiyat etiketine sahip olacak. S9 Plus ise 890 dolardan başlayan fiyatlarla geliyor. Çin pazarına sunulacak bu yeni renk seçeneğinin Avrupa ve diğer ülkelerde sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.


Samsung Galaxy S9'a Stock Arayüz YüklemekSamsung Galaxy S9'a Stock Arayüz Yüklemek
Galaxy S9 İçin Android Pie Beta Sürümü SızdırıldıGalaxy S9 İçin Android Pie Beta Sürümü Sızdırıldı
Galaxy S9, Note 9 ve S9+ Android Pie Tarihleri Belli OlduGalaxy S9, Note 9 ve S9+ Android Pie Tarihleri Belli Oldu

PAYLAŞ