Buz Devri Yeniden Mobil Platformlarda - Haberler - indir.com

Buz Devri Yeniden Mobil Platformlarda

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-15 14:39:07
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Buz Devri: Buzul Patlaması ile yeniden mobil platformlarda
Gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmlerinden birisi olan Buz Devri seri filmlerinden sonra yine mobil platformlarda yerini almaya devam etmektedir. Buz devri hayranlarını sevindirecek olan mobil oyun tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Buz devri animasyon filmi ay ortasında 5. Serisiyle sinema perdelerinde yerini aldı ve izleyicileriyle buluştu.

Dev Mobil Oyun: Buz Devri
Buz devri kahramanlarıyla sadece çocukların değil aynı zamanda yetişkinlerin de vazgeçilmezi olmuştur. Buz devri hem animasyon film olarak hem de mobil oyun olarak rekora doğru koşmaktadır. En son film serisinin yayınlanmasından hemen önce buz devri mobil oyunu da uygulama mağazalarındaki yerini almış bulunmaktadır. Android ve IOS cihazlarında oynanabilen oyun pek çok yetişkin ce çocuğu ekranlara bağlamıştır.

Buzul Patlaması
Buz devrinin en son sürümü olan mobil oyununun adı buzul patlamasıdır. Buz devri tüm canlılığı ve sempatikliği ile gönüllere taht kurarken, buzul patlaması mobil oyunu ile bu taçlandırılacaktır. Oyunun mantığı tamamen renk eşleştirme üzerine kurulmuştur. Oyun içinde yer alan aynı renkteki taşların yeri değiştirilerek oynanıyor. Oyun içinde çizgiler çizerek bölümleri geçebiliyorsunuz. Oyunun içinde yer alan her bölümde ayrı renkler kullanılmıştır.

Oyun içinde bölümleri kolaylıkla geçebilmeniz için özel güçler bulunuyor. Bu özel güçler; crash, scrat depremi, Eddie?nin keçeli sıçan partisi gibi özel güçlendirmelerdir. Oyunda ilerledikçe buz devri filmlerinde gördüğünüz karakterlerle karşılaşıyorsunuz ve filmin karakterleriyle kilitleri açıyorsunuz. Buz devri mobil oyununun son serisinde buz devri filminin son serisinde yer alan yeni mekânları da görebileceksiniz. Buz devri: Büyük çarpışmadan izler bulacağınız mobil oyun size gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmin en iyi mobil oyununu oynamanız için fırsat sunar.

Buz devri yeni serisi 15 Temmuz?da sinema salonlarında yerini alırken aynı zamanda buz devri mobil oyunu da uygulama mağazalarındaki yerini almış olacaktır. Android ve IOS veri tabanlı akıllı telefonlara indirilebilecek olan oyunda filmdeki tüm kahramanları görebileceğini gibi, aynı zamanda da yeni filmde kullanılan mekânları da görebilme imkanınız olacaktır. Oyunda aynı zamanda renk değişimini ve kahramanları kullanarak level atlamanın mevcut olduğunu görerek eğlenceli vakit geçireceksinizdir.

 





PAYLAŞ