Buz Devri Maceraları Oyunu Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Buz Devri Maceraları Oyunu Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ünlü animasyon serisi Ice Age-Buz Devri'nin hikayesini konu alan Ice Age Adventures, mobil oyun geliştiricisi Gameloft tarafından yayınlanarak, mobil platformlarda indirmeye sunuldu.

Ice Age Adventures yani Türkçe adıyla Buz Devri Maceraları adlı oyunda; sincap Scrat'ın meşe palamutu peşinden koşarken ortaya çıkardığı felaketler dizisiyle başlayan oyunda, kırılan bir buz parçası üzerinde mahsur kalarak sürüklenen Sid, Manny, Diego ile arkadaşlarına yardım etmeniz ve yırtıcı dinozorlardan korumanız gerekiyor.

Buz Devri Maceraları - Ice Age Adventures

3 boyutlu oyun dünyasında orijinal film seslendirmeleriyle donatılmış olan Ice Age Adventures'de ayrıca bazen karşınıza çıkan bulmacaları çözerek gizemli yerleri keşfedebilir, bazen de kahramanlarla maceradan maceraya koşarak heyecanlı dakikalar geçirebilirsiniz.

Android ve iOS sistemine sahip mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Buz Devri Maceraları oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan Ice Age Adventures Çıkış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Ice Age Adventures - Buz Devri Maceraları Oyunu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ