Büyük güncelleme ile Instagram'a gelecek özellikler hangileri? - Haberler - indir.com

Büyük güncelleme ile Instagram'a gelecek özellikler hangileri?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-21 09:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

En çok kullanılan sosyal medya ağı seçilen Instagram, yılbaşına özel yılbaşı temalı birçok farklı yeniş özellik barındıran büyük bir güncellemeye gitmek üzere. Yeni güncelleme almasına ramak kalan Instagram, acaba ne gibi özellikler gelecek'

1-Instagram yılbaşı temalı güncelleme alacak

En çok kullanılan sosyal medya ağı Instagram, yılbaşı temalı büyük bir güncellemeye gidecek. Yeni gelecek olan Güncelleme ile beraberinde birçok yeni filtre, efekt ve animasyonu kullanıcılarına sunacak.

2-Üç yeni festival filtresi alacak.

Yılbaşı güncellemesine V26 kodu veren Instagram, üç yeni festival filtresi olan, buzlu cam efekti, tatil makyajı ve dijital konfeti animasyonu gelecek. Ayrıca ek olarak çıkartmalar kütüphanesine gelecek olan yeni misafirlerimiz arasında penguenler, kar taneleri, buz patenleri, kış kıyafetleri ve birçok yeni noel temalı çıkartmalar eklenecek.

3-Yeni ses efekti

Güncelleme ile beraber yeni gelecek olan Superzoom efekti için yeni sesler seçilecek. Ayrıca edinilen bilgilere göre hikayelerdeki emojiler ve çıkartmalar için metin tabanlı bir arama özelliğinin de kullanıcılar için hazırlanacağını öğrendik. Fakat ilk etapta İngilizce olacak.

Tüm bunların yanı sıra ilerleyen günlerde bir yeni özelliğe gidecek olan Instagram'ın özelliğini ilk bizden duyun istedim. Şirketin yakın bir zamanda mesajlaşma özelliğini, Facebook Mesenger gibi Direct adıyla farklı bir uygulama adı altında yayınlayacağı bilgisine ulaşmış durumdayız. Snapchat'e benzeyecek olan uygulamanın ne zaman kullanıma geçeceğini şimdilik bilmiyorum.





PAYLAŞ