Büyük dosyalar gönderebileceğiniz Dropbox Transfer tüm kullanıcılara açıldı - Haberler - indir.com

Büyük dosyalar gönderebileceğiniz Dropbox Transfer tüm kullanıcılara açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-06 14:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dört aydır beta sürecinde olan Dropbox, büyük dosyaları daha kolay aktarmaya yarayan dosya hizmetini tüm kullanıcıların hizmetine sundu. Dropbox Transfer, ile kullanıcılara e-posta servislerinin kısıtlamaları olmadan büyük dosyaları göndermeye imkan sağlıyor. Bulut depolama servisi olarak bilinen Dropbox, yeni Dropbox Transfer adlı hizmetini piyasaya sundu. Bu yeni hizmet ile beraber kullanıcılar bitmiş bir ürün veya büyük çaplı bir video içeriğini kolay bir şekilde paylaşabilecekler. Yeni hizmeti kullanırken, içerik gönderen kişi bağlantı tıklama sayısı ve paylaştığı dosyanın indirilme sayısı gibi çeşitli istatistiklere erişebilecek. Ayrıca Dropbox Transfer ile kullanıcılar güvenlik için şifreler belirleyebilecek ve daha sonra belli bir süre sonra dosyanın otomatik olarak kaybolmasını sağlayabilecek.

Dropbox Transfer Tüm Kullanıcılara Sunuldu

Google'dan Airdrop'a Rakip Uygulama GeliyorGoogle'dan Airdrop'a Rakip Uygulama Geliyor

Dropbox’un bağlantı özellikleri arasında kullanıcıların süre sınırlamaları koymasına ve parolalarını da korumasına izin veriliyor. Dropbox Transfer, tüm fiyatlandırma seçenekleri kullanıcılar tarafından kullanılabilir durumda. Ancak her plan için özellikler de değişkenlik gösteriyor. Öyle ki ücretsiz plan, kullanıcılara 7 gün sunuluyor ve 100 MB’a kadar dosya paylaşımına izin veriyor. Diğer planlar olan Professional, Business Advanced, Enterprise ve Education ise ücretli olarak bulunuyor. Dosya son kullanım sınırı da sıralaya 7, 30, 60 ve 90 güne kadar ayarlanabiliyor. Bu noktada bu planlarda 100 GB’a kadar dosya paylaşma imkanı bulunuyor.

Dropbox Plus veya Business Standart aboneliği olan kullanıcılar ise 7 günlük son kullanım sınırına rağmen 2 GB dosyalar aktarabiliyor. Kullanıcılar bu yeni Dropbox Transfer hizmetini internet sitesi, iPhone ve iPad olmak yerine Dropbox masaüstü ve iOS uygulamasından bir aktarım başlatabilecek. Kullanıcılar mobil cihazlardan gönderdikleri dosyalara da erişebilecekler. Bakalım Dropbox bu yeni dosya aktarım hizmeti ile ne derece başarılı olacak göreceğiz.  


Dropbox tek seferde 100GB indirmeyi deniyorDropbox tek seferde 100GB indirmeyi deniyor
AirDrop özelliği iPhone 11'i uçacakAirDrop özelliği iPhone 11'i uçacak

PAYLAŞ