Bütçe kontrolü yapabileceğiniz en iyi uygulamalar - Haberler - indir.com

Bütçe kontrolü yapabileceğiniz en iyi uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-24 21:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Bütçenizi kolaylıkla yönetmek konusunda gelir gider takibi gibi konularda yönetme işlemlerini anında yapabileceğiniz iPhone ve Android uygulamalar hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Bazı kişiler bütçe kontrolü yapmak konusunda çeşitli sorunlar ile karşı karşıya geliyor. Bunun için geliştirilen uygulamalardan faydalanarak bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Bazı kişiler deftere yazarak bu işlemleri gerçekleştirmeye çalışırken bazıları içinse çeşitli pratik yöntemler vardır. Bunlar çeşitli uygulamalar sayesinde olur. Bu uygulamalar hakkında yazımıza göz atabilirsiniz. 

Spending Tracker

Harcadığınız miktarları takip altına almak için kullanacağınız Spending Tracker adlı uygulama sayesinde gelir gider dengenizi koruyabilir ve kişisel bütçenizi kolaylıkla yönetebilirsiniz. Spending Tracker uygulaması Android hem de iOS akıllı cihazlarda kullanılabiliyor. 

Andorid için Spending Tracker indir

iOS için Spending Tracker indir

HesapKitap

Borç verilerinizin girişlerini de yaparak detaylı bir hesap dökümü hazırlayabileceğiniz HesapKitap uygulaması da bütçe kontrolü ve harcama takibi konusunda işinizi çok daha kolay bir hale getirecektir. Hesapkitap uygulamasını hem Android cihazlarında hem de iPhone akıllı cihazlarda kullanılabilir.

Android için HesapKitap indir

iOS için  HesapKitap indir

Home Budget

Home Budget ( Ev Bütçesi) uygulaması ile gelir gider dengesini kolaylıkla takip edebilir, mali durumunuz hakkında da ayrıntılı rapor hazırlayabilirsiniz. Birçok dilde hizmet veren Home Budget Türkçe dil seçeneği de mevcut. Home Budget uygulamasının hem iPhone hem de Android sürümü bulunuyor.

Android için  Home Budget indir

Arabam

Aracınız varsa aracınız ile ilgili bakım veya akaryakıt harcamalarını kolaylıkla takip edebilir ve döküm hazırlayabilirsiniz. Bu sayede araç masraflarınızı kolaylıkla takip altına alabilirsiniz. Söz konusu bu kaliteli uygulama hem iPhone için hem de Android cihazları için sürümü bulunuyor.

Android için Arabam indir

iOS için Arabam indir

Money Lover

Money Lover adlı mobil uygulama kullanıcılara bütçe yönetimi yapmasını ve harcamalarını izlemesinde yardımcı olur. Gelir ve gider bilgilerini girerek bütçe kontrolü yapmak Money Lover uygulaması ile son derece kolaydır. Burada size fayda sağlayacak birbirinden farklı faydalı özellik yer alır. Her birini özelleştirerek kullanmalı ve ardından çok daha verimli sonuçlarla ilerleme kat etmelisiniz. 

Android için Money Lover indir

iOS için Money Lover indir





PAYLAŞ