Bütçe dostu yeni Honor 20 Lite fiyatı ve tüm özellikleri - Haberler - indir.com

Bütçe dostu yeni Honor 20 Lite fiyatı ve tüm özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-22 15:04:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası konumunda bulunan Honor cephesinden yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin yeni Honor 20 Lite modeli resmi olarak tanıtıldı. Youth Edition adlı bu yeni modelin tanıtımı ile beraber tüm detayları belli oldu. Söz verildiği gibi beklenen tarihte tanıtılan bu yeni cihaz oldukça şık bir tasarıma sahip olarak geliyor. Damla çentikli yapıya sahip modelin ince çerçeveleri bulunuyor. 20 Lite modelinden farklı olarak parmak izi sensörünün bu modelde ekrana entegre olarak görüyoruz. Ayrıca cihazın 3.5 mm’lik kulaklık girişi de güzel detaylardan birisi olarak gözüküyor. Cihazın donanım özellikleri tarafında ise dört farklı versiyonu bulunuyor.

Honor 20 Lite Resmi Olarak Tanıtıldı

Türkiye’de satışa çıkan Honor Band 5 fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Honor Band 5 fiyatı ve özellikleri

Bu noktada 4 GB RAM + 64 GB depolama, 6 GB RAM ve 64 GB depolama, 6 GB RAM ve 128 GB depolama ve son olarak 8 GB RAM ile beraber 128 GB depolamalı versiyonlarını görüyoruz. Ortak nokta olarak model 6.3 inçlik 1080x2400 piksel AMOLED bir ekrana sahip duruma. Bu cihaza Kirin 710F işlemcisi güç verirken 22.5W hızlı şarj destekli 4000 mAh’lik bir bataryası bulunuyor. Cihaz üçlü kamera sistemine sahip olurken kameraları 48 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel derilik sensörü olarak sıralandığını görüyoruz. Ön yüzeyde ise 16 megapiksellik bir kamerayı görüyoruz. Modelin kutu içinden ise Android Pie ile EMUI 9.1 sürümüyle çıktığını görüyoruz.

İlk etapta Çin’de satışta olacak olan bu modelin 198 dolarlık bir başlangıç fiyatı belirlenmiş durumda. En üst seviye modelinin ise 268 dolar olduğunu görüyoruz. Cihazın genel anlamda bütçe dostu bir model olduğunu söyleyebiliriz ve cihazın üç farklı renk seçeneği ile satışta olacağını belirtelim.


Honor V30 özellikleri ve merak edilen satış fiyatı belli olduHonor V30 özellikleri ve merak edilen satış fiyatı belli oldu
HONOR'un yükselişi devam ediyorHONOR'un yükselişi devam ediyor

PAYLAŞ