Bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 8 heyecanlandırmaya devam ediyor - Haberler - indir.com

Bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 8 heyecanlandırmaya devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-12 18:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi büyüme kat ederek Redmi markası ile adını genişletti. Yani Xiaomi'nin alt markası olarak sektörde adından söz ettiren Redmi, en az Xiaomi kadar başarılı bir üretici olarak adından söz ettirmeyi başarıyor. Hele de piyasaya sürdüğü son akıllı cihazlar ile kullanıcının beğenisini kazanan Redmi, ürün listesine bir yenisini daha çok yakında ekleyecek. Adeta kullanıcı dostu özellikleri ve uygun fiyatı ile tatmin edecek olan Xiaomi Redmi 8 modeli yakın zaman içerisinde raflarda yerini alacak. 

Damla çentik tasarımı ile çok yakında tüketiciye kavuşacak olan Redmi 8, merak edilen akıllı cihazlar arasında yer alıyor. Söz konusu bu akıllı cihaz Türkiye'de dahil olmak üzere birçok ülkede satışa sunulacak. Şirket heyecanla beklenen bu cihazı gündemde tutmak adına çalışmalarına devam ediyor. Konu ile ilgili elde edilen yeni bilgileri değerlendirmek gerekirse cihaz hem tasarımı ile hem de sunduğu özellikler ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak özelliklere sahiptir. 

Dev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendiDev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendi

Xiaomi Redmi 8'in özellikleri

Daha sunulmadan adından söz ettirmeyi başaran Xiaomi Redmi 8, 6,21 inç 729p+ bir ekran özelliği ile karşımıza çıkıyor. Parmak izi sensör sisteminin arka kısma yerleştirildiği bu akıllı cep telefonu, Snapdragon 439 işlemciden ve 2 GB, 3 GB ve 4 GB RAM üzerine inşa edildi. Cihazın farklı versiyonları mevcuttur. Tercihleriniz doğrultusunda farklı özelliklere sahip olan cihazlar arasından bir tercih yapabilirsiniz. Redmi 8'de 64 GB'lık depolama alanı bulunurken aynı zamanda cihazın ön kısmında 8 MP arka kısmında ise 12 MP + 2 MP derinlik sensörü olmak üzere çift kamera sistemi yer alıyor.

Cihazın bataryasının 5.000 mAh gücünde olduğu kesin olarak belirlendi. Aynı zamanda söz konusu bu akıllı cep telefonda 18W şeklinde hızlı şarj desteği de yer alıyor. Kesinleşen özellikler arasında cihazın USB-C portuda taşıyor olmasıdır. Bununla beraber aynı zamanda 3,5 mm kulaklık girişine sahip olan Redmi 8, hem günlük yaşantınız hem de iş yaşantınızda faydalanabileceğiniz yeterli düzeyde özellik ile beraber geliyor. Serinin bir önceki cihazı Redmi 7 modeline baktığımızda 40W hızlı şarj destekli ve 4.000 mAh pil kapasitesi ile karşılaşıyoruz. Şirket serinin devamında çıtayı bir kat daha yukarıya taşıyarak kullanıcılara kusursuz bir deneyim sunmak adına çalışıyor. Cihazın ekranı Gorilla Glass 5 ile korunuyor ve modelin suya ve toza da dayanıklı bir tasarıma sahip olduğunun altını çizelim. 

Redmi 8'in fiyatı da uygun olacak

Xiaomi bildiğiniz üzere donanımsal özellikleri kuvvetli fakat fiyatı uygun ürün politikası ile gönülleri fethetmiş durumdadır. Redmi de tıpkı Xiaomi gibi hareket ediyor. Redmi 8'in henüz netleşmiş bir fiyat etiketi olmasa da şirketin uygun fiyatlı cihazlarını bildiğimiz için bu ürününde uygun fiyat etiketi ile karşımıza çıkması bekleniyor. Cihazın fiyatı hakkında doğruluğu bilinmeyen bilgilere baktığımızda 100 dolar fiyat etiketi ile gelmesi bekleniyor. Bu da cihazın kısa sürede büyük kitlelere hitap edeceği anlamına geliyor. 


Xiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli olduXiaomi Redmi 8 özellikleri ve fiyatı belli oldu

PAYLAŞ