Bütçe dostu Xiaomi Mi Band 4C geliyor - Haberler - indir.com

Bütçe dostu Xiaomi Mi Band 4C geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-24 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin alt markası olarak bilinen Redmi tarafından kısa süre önce tanıtılan Redmi Band modeli, global pazara Xiaomi Mi Band 4C olarak çıkmaya hazırlanıyor. Redmi Band modeli sahip olduğu tasarım detayları ile dikkat çeken bir model oluyor. Fotoğrafta da görebileceğiniz üzere köşeli bir tasarıma sahip olan bu model 1.08 inçlik renkli bir ekran ile geliyor. Bünyesine dahili olarak gelen USB portundan şarj olabilen bu modelin şarj için ayrı bir şarj cihazına ihtiyacı bulunmuyor. Resmi kayıtlara göre global piyasada Xiaomi Mi Band 4C olarak çıkış sağlayacak bu model şirketin 27 Nisan tarihinde lanse etmesi beklenen ürün olarak bekleniyor. Cihazın 14 güne yakın pil ömrü sunabileceği ve her kategoride aktivite takibi yapabileceği düşünülüyor.

Xiaomi Mi Band 4C geliyor

Xiaomi MIUI 12 tanıtım tarihiyle ilgili detaylar netleşiyorXiaomi MIUI 12 tanıtım tarihiyle ilgili detaylar netleşiyor

Uyku takibi gibi özelliklere de sahip olacak olan Mi Band 4C modeli optik nabız sensörünü de içerisinde barındırıyor. Telefonların bildirimlerini alabilen ve farklı arayüz seçeneklerine de sahip olan bu ürün NFC desteği ile karşımıza geliyor. Mi Bnad 5 öncesinde Xiaomi noktasında fazla öne çıkması beklenmiyor. Öyle ki hali hazırda Mi Band 4 kullanıcılara oldukça iyi bir seçenek olarak karşılarına geliyor. Mi Band 4C modelinin ise Türkiye’de de satışta olması bekleniyor.

Diğer adıyla Redmi Band modelinin sadece 14 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor. Fakat Mi Band 4C modelinin diğer pazarlarda 25 dolar fiyat etiketi ile çıkış yapması bekleniyor.  


Xiaomi katlanabilir ekranlı telefonun tasarımı sızdırıldıXiaomi katlanabilir ekranlı telefonun tasarımı sızdırıldı
Xiaomi bu yıl 150 Mp kameralı bir telefon tanıtabilirXiaomi bu yıl 150 Mp kameralı bir telefon tanıtabilir

PAYLAŞ