Bütçe Dostu Xiaomi Mi 8 Lite Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Bütçe Dostu Xiaomi Mi 8 Lite Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-26 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Fiyat performans ürünleri haricinde üst seviye amiral gemisi modelleri ile de dikkat çeken Xiaomi cephesinden yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Xiaomi Mi 8 yelpazesini genişletmeye devam eden şirket şimdi bu seriye katılacak olan Xiaomi Mi 8 Pro ve Mi 8 Lite modellerini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Şirketin giriş orta seviye modelleri arasında yer alan Mi 8 Pro ve Mi 8 lite cihazlarının fiyatları da belli olmuş oldu. Cihazların teknik detaylarını hatırlayacak olursak modelde Snapdragon 660 orta segment işlemci yer alıyor.

Teknik Detaylar


Sekiz çekirdekli yapıya sahip olan bu işlemciye ek olarak 6 GB RAM ve Android 8.1 işletim sistemi yer alıyor. Ekran tarafında ise 2280 x 1080 piksellik 6.26 inç IPS LCD bir ekran bulunuyor. 4 GB RAM yer alan versiyonda 64 GB dahili depolama ve 6 GB RAM'li cihazda ise 64-128 GB dahili depolama seçenekleri bulunuyor. Cihazın arka yüzeyinde F1.9 12 megapiksellik ana kamera ve F2.0 5 megapiksellik kamerayı görüyoruz. Cihaz ayrıca 24 megapiksellik ön kameraya sahip durumda. 30 FPS 4K video kayıt desteği de bulunuyor.

Xiaomi Mi 8'in Mi Store fiyatı belli olduXiaomi Mi 8'in Mi Store fiyatı belli oldu


Batarya tarafında 3350 mAH'lik bir pil bulunan Mi 8 Lite modeli çift SIM kart desteği de barındırıyor. Parmak izi sensöre sahip olan Mi 8 Lite cihazında güncel Bluetooth 5.0 teknolojisi bulunuyor. Üç farklı renk seçeneğine saip olacak modellerin satış fiyatları da belli oldu. Buna göre cihazın 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamalı versiyonu 205 dolar olurken 6 GB RAM 128 GB dahili depolamalı versiyonu ise 290 dolar fiyat etiketi ile satışta olacak.


Cihazların ülkemizde satış çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Ancak olası bir durumda modellerin ülkemizde ne zaman ve hangi fiyat etiketi ile çıkış yapacağı ise henüz bilinmiyor. Orta segmentte oldukça iddialı özelliklere sahip olan yeni Mi 8 ve Mi 8 Lite modelleri nasıl bir performans sergileyecek yakın zamanda göreceğiz.


Xiaomi Mi 8 Ailesinin Yeni Modelleri DuyurulduXiaomi Mi 8 Ailesinin Yeni Modelleri Duyuruldu
Xiaomi Mi 8 Pro Özellikleri DuyurulduXiaomi Mi 8 Pro Özellikleri Duyuruldu
Xiaomi Mi 8 Pro ve Mi 8 Lite'ın Satışları İçin Açıklama GeldiXiaomi Mi 8 Pro ve Mi 8 Lite'ın Satışları İçin Açıklama Geldi

PAYLAŞ