Bütçe dostu Realme 5i'nin teknik özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Bütçe dostu Realme 5i'nin teknik özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-31 16:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Realme’nin önümüzdeki günlerde tanıtmasını beklediğimiz bütçe dostu uygun fiyatlı modeli Realme 5i’nin yeni detay ve özellikleri ortaya çıktı. Gerçekleşen sızıntı ile beraber cihaza dair render görüntüler ve bazı teknik özellikler de belli olmuş oldu. Henüz geçtiğimiz Ağustos ayında Realme 5 serisini tanıtan şirket, kısa süre önce serfikalara göre ortaya çıkan bütçe dostu bir model üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu. Serifikalarda ortaya çıkan modelin henüz ne olduğu bilinmiyordu. Ancak yeni sızdırılan render görüntüleri ve detaylar ile beraber modele dair daha net bilgileri öğrenmiş olduk.

Uygun fiyatlı Realme 5i geliyor

Realme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli olduRealme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli oldu

Bu yeni model tasarım çizgileri ile Realme 5 ile oldukça benzerlik gösterecek. Sızıntılara göre 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacak olan bu akıllı telefon modeli orijinal seriden daha düşük özellikler ile karşımıza gelecek. Bu noktada HD+ bir ekran panelinin kullanılacağı bu modelde iki farklı bellek versiyonu bulunacak. Telefonda 3 veya 4 GB RAM ile beraber 32 ve 64 GB dahili depolama alanlarının yer alması bekleniyor. Kamera noktasında ise iddialara göre 12 megapiksel ana kamera yanında 8 megapiksel geniş açı ve 2+2 megapiksellik ek sensörler ile beraber dörtlü bir kamera sistemi göreceğiz. Cihazın ön yüzeyinde ise çentik tasarım ile beraber 8 megapiksellik bir selfie kamerası bizleri karşılayacak. Render görüntülere göre ise modelin parmak izi tarayıcısının arka yüzeye dahil edildiğini görüyoruz.

Yazılım detayı tarafında Android 9 ile gelmesi muhtemel olan cihazda ColorOS arayüzü yer alacak. Realme 5i işlemci tarafında ise Snapdragon 665 yonga seti kullanılacak. Gelişen batarya teknolojisi ile beraber bu modelde 5000 mAh’lik büyük bir batarya bulunacak. Cihaz hakkında bilinenler bunlar olurken, henüz resmi çıkış tarihi belli olmuş değil.


Realme 108 MP kameralı telefon üzerinde çalışıyorRealme 108 MP kameralı telefon üzerinde çalışıyor
Realme X2 Pro Master Edition özellikleri ve fiyatı belli olduRealme X2 Pro Master Edition özellikleri ve fiyatı belli oldu

PAYLAŞ