Bütçe dostu Honor Play 3 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Bütçe dostu Honor Play 3 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-05 14:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei tarafından giriş seviyesinde yer alan oyunculara hitap edecek şekilde tasarlanan Honot Play 3 adlı akıllı cihaz duyuruldu. Oyuncuların çok daha iyi bir deneyim yaşamalarını sağlayacak olan Honor Play 3 arka kameraya sahip olup GPU Turbo 2.0 hızlandırma ile beraber oyuncuları memnun edecek gibi gözüküyor. Bildiğiniz üzere akıllı cep telefonu konusunda ciddi bir başarı elde eden Huawei, oyun odaklı özelliklere sahip olan Honor Play akıllı cep telefonundan sonra ikinci hamlesi de geri de kalmadı. Honor Play 3 modelli oyun telefonu ilk nesil oyun telefonuna göre çok daha iyi özellikler ile donatılmış olup kullanım açısından daha fonksiyonel özelliklere sahiptir. Bunun yanı sıra aynı zamanda oldukça da uygun bir fiyat ile sunulmaktadır. Oyuncuların beklentilerini karşılamak üzere birbirinden farklı özellikler ile donatılan Honor Play 3, tasarımsal olarak da oldukça güçlü bir akıllı cihazdır. 

Oyun telefonunun özellikleri ve fiyatı

Huawei'nin oyun odaklı olarak tasarladığı Honor Play 3 adlı akıllı cihazı, gelişmiş düzeyde özelliklerin yanı sıra aynı zamanda birbirinden farklı seçenekler ile donatılmıştır. Gerek teknik açıdan gerekse yazılım özellikleri ile oyuncuları tatmin edecek düzeyde bir cihazdır. Söz konusu bu oyun telefonu 6.39 inçlik 1560x720 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Cihazın sol üst köşesinde nokta çentik teknolojisi sayesinde ekran kasa oranında bir artış sağlanmış olup yüzde doksanlık bir kullanım alanı sağlanmıştır. Cihazın arka kapağı ise geçişli bir desen tasarımına sahiptir. 

Honor Play satışa sunulduHonor Play satışa sunuldu

Honor Play 3, 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdek üzerine kurulmuş Hisilicon Kirin 710F yonga setinden gücünü almaktadır. Bu da ciddi bir oyun performansı sergilemenizde yardımcı olacak demektir. Cihazda, 4 GB - 6 GB RAM bellek ve 64 GB - 128 GB depolama alanı mevcuttur. Şöyle bir durum var ki, ilk kez Huawei modelli bir akıllı cep telefonu GPU Turbo 2.0 performans artırma özelliği ile beraber karşımıza çıkıyor. Oyun odaklı bu cihazın arka kısmında 48 MP çözünürlük gücüne sahip bir kamera bulunurken 8 MP çözünürlüğünde ise geniş açılı bir sensör ve 2 MP çözünürlüğünde derinlik sensörü de diğer ikisini destekleyecek niteliktedir. Ön kısımda ise 8 MP'lik bir kamera görüyoruz. 

Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda Honor Play 3 modelli oyun odaklı telefonda, bağlantı hızlarını optimize etmek üzere inşa edilmiş Link Turbo, uygulama performanslarını artırmak için Ark Compiler, EROFS verimli dosya şeklinde de özel bir telnolojiye yer verilmiştir. Bu sayede cihazın kullanımı çok daha profesyonel bir düzeye getirildi. Honor Play 3'ün batarya kapasitesi ise 4000 mAh kapasiteye sahip ve 10W'lık hızlı şarj özelliği de mevcuttur. Oyun odaklı Hınır PLay 3'ün fiyat listesi ise şu şekilde belirlendi;

Honor Play 3 4GB+64GB – 139$

Honor Play 3 4GB+128GB – 181$

Honor Play 3 6GB+64GB – 181$


Honor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli OlduHonor Play Rakibi Xiaomi Play Çıkış Tarihi Belli Oldu
Xiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırmasıXiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırması
Bütçe Dostu Honor Play 8A TanıtıldıBütçe Dostu Honor Play 8A Tanıtıldı

PAYLAŞ