Bütçe dostu amiral gemisi Realme X2 Pro tanıtıldı - Haberler - indir.com

Bütçe dostu amiral gemisi Realme X2 Pro tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-16 20:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli telefon üreticilerinden olan Realme yeni amiral gemisi telefonunu tanıttı. Son dönemlerin yükselen markaları arasında olan Relame’nin tanıttığı, Relame X2 Pro, teknoloji dünyasının ilgisini çekmeyi başardı. Özellikleriyle fiyat performans açısından kendi segmentinin en iddialı telefonları arasında olan Realme X2 Pro, 20X hibrit zoom özelliğiyle öne çıkıyor.

2018 senesinde kadar OPPO’nun alt markası olan Realme, 2018’de bağımsız olarak faaliyet göstermeye başladı. Ürettiği ürünlerle başarısını korumaya devam eden şirket günümüzde dünyanın en büyük 10 akıllı telefon üreticilerinden biri olarak karcımıza çıkıyor. Kısa zamanda büyük bir başarıya imza atan Çinli markanın dünya çapında 10 milyonu aşkın kullanıcısı bulunmakta.

Realme X 8 GB RAM ile GeliyorRealme X 8 GB RAM ile Geliyor

Teknoloji dünyasında girdiği rekabette emin adımlarla ilerleyen Realme, ilk amiral gemisi telefonu olan Realme X2 Pro’yu Çin’de düzenlenen etkinliğinde tanıttı. Özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Realme X2 Pro, Shenzhen merkezli şirketin en iddialı telefonu olduğunu söylemek yanlış olmaz. Fiyat performans dengesi açısından oldukça cezbedici olan Realme X2 Pro, akıllı telefon pazarındaki rekabette rakiplerini zorlayacak.

Realme X2 Pro özellikleri ve fiyatı

64 MP kameralı Realme X2 çıkış tarihi açıklandı

6.33 inç ekran boyutuna sahip olan Realme X2 Pro, Fluid AMOLED ekran teknolojisine sahip. 90Hz yenilenme oranıyla oldukça başarılı olan yeni amiral gemisi Qualcomm’un 8 çekirdekli Snapdragon 855 yonga setinden güç alıyor. Adreno 640’ı kullanan Realme X2 Pro grafik özellikleri açısından da büyük bir başarıya sahip. Net bir görünüm sunan cihazın kullanıcılarının beklentilerini karşılayacağı gibi oyunseverleri de mutlu edeceğini söylemek yanlış olmaz. Güçlü donanım özelliklerine sahip olan Relame X2 Pro, 6 GB RAM desteğiyle 64 GB dahili depolama kapasitesi, 8 GB RAM desteğiyle 128 GB dahili depolama kapasitesi ve 12 GB RAM desteğiyle 256 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan iki farklı versiyonuyla kullanıcılarına merhaba diyor.

64MP kameralı Realme XT heyecan yarattı

Donanım çeşitliliği açısından her kullanıcıya hitap edebilme özelliğine sahip olan Realme X2 Pro’nun kamer özellikleri de oldukça etkileyici. Arka panelinde dikey tasarıma sahip dörtlü kamera sistemine sahip olan Realme X2 Pro’nun ana kamerası 64 Megapiksel çözünürlüğünde. Ana kameranın hemen altında ise 115 derece görüş alanıyla 8 Megağiksel çözünürlüğe sahip ultra geniş açılı mercek, 2 Megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü ve 20X hibrit zoom özelliğine sahip olan 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip telefoto kamerası yer alıyor. Ön ekranında ise 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip güçlü bir selfie kamerasıyla kullanıcılarının karşısına çıkan Realme X2 Pro kamera sistemlerinde yapay zeka desteğine sahip olmasıyla da oldukça iddialı.

Ekranında damla çentiği tasarımına sahip olan Realme X2 Pro 50 W’luk hızlı şarj desteğine sahip olan 4.000 mAh’lık pil kapasitesine sahip. Rakipleriyle aynı özelliklere sahip olan Realme X2 Pro, fiyat olarak özelliklerine göre sınıfının en iddialı telefonu.

Üç farklı versiyonuyla satışa çıkan Realme X2 Pro’nun Cihazın 6GB RAM ve 64GB dahili depolama kapasitesine sahip versiyonu 367 dolar, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip versiyonu 409 dolar, ailenin en yüksek özelliklere sahip olan 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama desteği sunan versiyonu ise 466 dolar fiyat etiketine sahip.


Realme 5 ve Realme 5 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıRealme 5 ve Realme 5 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
Yeni tanıtımı yapılan Realme X2 özellikleri ve fiyatıYeni tanıtımı yapılan Realme X2 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ