Bus Simulator: Ultimate'de Rekor Kırıldı! - Haberler - indir.com

Bus Simulator: Ultimate'de Rekor Kırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-10 19:00:15
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Türkiye'nin yerli girişimi olarak bilinen ve 2014 yılından beri sektörde faaliyet gösteren Zuuk Games'in en popüler oyunu Bus Simulator: Ultimate 250 milyon indirmeye ulaştı.

Yerli mobil oyun şirketi Zuuk Games tarafından piyasaya sürülen Bus Simulator: Ultimate isimli mobil oyun, sektörün en çok tercih edilen oyunlarından birisi haline geldi. Çok oyunculu oyun deneyimi ile dikkat çeken oyunda 200'ü aşkın otogar ve farklı otobüs modelleri bulunuyor. Otobüs oyunlarını seven kişiler için en güçlü alternatiflerden birisi olan Bus Simulator: Ultimate’de geliştirici şirket üstelik Türkiye'deki 40 popüler otogarı da oyuna dahil etmiş durumda. Bu bakımdan Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde pek çok farklı oyuncu tarafından tercih edilen oyun, böylece listelerin üzerine tırmanmayı başardı. 250 milyon 135 bin kullanıcı tarafından indirilen oyun, dünyanın en çok indirilen simülasyon oyunları arasında da yer almayı başardı. 

Zuuk Games’in Bir Sonraki Oyunu Truck Simulator: Ultimate Olacak!

Otobüs oyunları oynamayı severler için piyasaya sunduğu oyun ile büyük bir popülerlik yakalayan şirket, Ağustos ayı içerisinde ise farklı bir mobil oyunla daha mobil oyun sektörüne giriş yapacak. Gelen ilk bilgilere göre yeni oyunun ismi Truck Simulator: Ultimate olacak. Yeni oyunda taşımacılık alanlarına odaklanacak olan şirket, Türkiye ve dünyanın pek çok farkı bölgesini kapsayacak geniş haritasıyla taşımacılık yapmayı sevenlere yeni seçenekler sunacak.  Şirket Truck Simulator: Ultimate öncesinde piyasaya Truck Simulator: Europe isimli bir oyun ile giriş yapmıştı. Bu bakımdan hem otobüs hem de daha önceki oyun ile sektöre uzak olmayan ve gerekli altyapıya sahip olan şirket, yeni geliştirdiği özellikleri ve farklı oyun içi yenilikleri ile birlikte Truck Simulator: Ultimate ile daha iyi bir deneyim sunacak.

Şirketin daha önce piyasaya sunduğu Truck Simulator: Europe isimli oyun, 191 milyon 250 bin indirme elde etmişti. Yakalanan başarı ile birlikte marka bilinirliğini ve güvenin arttırılmış olması, şirketin yeni oyun için beklentileri arttırmasını sağladı. Ağustos ayı içerisinde oyuncular ile buluşacak olan yeni mobil oyunun özellikleri ve neler sunacağı ise bilinmiyor.

Şirketin piyasaya sürdüğü oyunları ve oyunlarındaki son indirme rakamları ise şöyle;

Bus Simulator: Ultimate - 251.350.000 indirme

Truck Simulator: Europe - 191.250.000 indirme

City Driving - 60.100.000 indirme

Gangs.io- 4.150.000 indirme

Balance of Country - 2.375.000 indirme

Mevcut rakamlar, şirketin yüksek ilgi gördüğünü gösterirken Ağustosa ayındaki oyunun da 100 bin barajını aşması bekleniyor.





PAYLAŞ