Bus Simulator 16 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Bus Simulator 16 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-03-02 18:00:38
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Simulator tutkunlarının uzun zamandır severek oynadığı Bus Simulator oyununun yeni versiyonu satışa çıktı. Bus Simulator 16 isimli yeni simulator oyunu bugün itibariyle Steam üzerinde Türkçe olarak satışta.

Stillalive Studios firması tarafından Unity oyun motoru kullanılarak geliştirilen şehir içi otobüs simulasyon oyunu Bus Simulator'un yeni versiyonu 2 Mart 2016 itibariyle piyasaya sunuldu. Steam üzerinden 39 TL fiyat etiketi ile satışı gerçekleşen oyunu Türkçe olarak da oynayabilirsiniz.

Oyunda temel mantık otobüs şoförü olarak belirlenen bir harita sınırlarında şehir içi seyahat et. 6 farklı gerçeğini aratmayan şehir içi otobüs ile ister size verilen harita üzerinde isterseniz kendi oluşturduğunuz rota üzerinden şehir içi seyahat yapabilirsiniz.

Zamana karşı yarıştığınız oyunda amacınız 6 farklı otobüs arasından birini seçerek yolcuları şehrin 5 farklı bölgesine taşımak olacaktır. Online tabanlı oynayabileceğiniz oyunda sanal şirket kurabilir, elde ettiğiniz puanlarla yeni otobüsler satın alabilir ve kendi oluşturduğunuz rotayı başka şoföre verebilirsiniz. Ayrıca kurduğunuz sanal şirkette 32 kişiye kadar şoför çalıştırabilirsiniz.

 




Bus Simulator 16 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ