Burnout Paradise Remastered inceleme - Haberler - indir.com

Burnout Paradise Remastered inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 12:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : İnceleme

Son zamanlarda yarış oyunları oldukça ilgi görüyor. Bunun sebebi ise oyuncuların trafikte yapmak istedikleri çılgınca hareketleri, oyunda yapabiliyor olmaları göstriliyor. Oldukça keyifli bir oyun olduğu söylenen Burnout Paradise Remastered, sadece bir yarış oyunu değil aynı zamanda trafikte çılgınlık oyunu olarak da nitelendiriliyor.  Oyunun incelemesine göz atarsak;

Öncelikle 2000 yılların başından beridir yarış oyunları bünyesinde barındırdıkları hasar makinelerini düzenlemek zorunda kalıyorlardı. Bunun sebebi olarak o dönemde oluşturulan yarış oyunları ile otomobillerin, üretici firmaları tarafından yapılan anlaşmalar olarak belirtebiliriz. Kullanıcılar yarış içerisinde araçlarını birçok yere çarpsalar bile araç üzerinde belirgin emareye rastlayamıyordunuz. Gerek o otomobil üreticilerinin araçlarını parçalanmış bir halde görmek istemeleri, gerekse oyun geliştiricilerin bu şekilde kısıtlanması oyunun gelişimini engelliyor gibi görünüyordu. Kullanıcıların geliştiricilerden gerçeklik bekliyor olması da yaşanan büyük sıkıntılardan biriydi. Günümüzde geliştirilen oyun ile bu sıkıntıların hepsi aşılmış gibi görünüyor. O oyunlardan bir tanesi de Burnout Paradise Remastered. Oyunun bir diğer teknik özelliği ise grafikler, oyun 1080p olarak oynanabildiği gibi 4k desteği de sunuyor. Grafiksel anlamda kullanıcılarına tatminkâr bir içerik sunan oyunda, yarışları kazanmak için rakipleri parçalamak gerekiyor. Oyunda bulunan en önemli özellik ise yarışlarda gideceğiniz güzergâh sizlere sunulmuyor. Bu durum oyunu zor kılsa da gerçeklik anlamında oyuncularına gerçekliği birebir hissettiriyor.

Oyun geliştiricisi EA tarafından oyun yayınlanmadan önce bilindiği üzere oyun paketi hakkında bazı sözler verilmişti. EA oyun paketleri oyun ile birlikte satışa sunulacak açıklaması yaparak kullanıcıların sıkıntı yaşamaması için çalıştıklarını dile getirmişti. Bu sözlerin şimdi tutulduğu görünüyor. Oyunu satın aldığınızda içeriğinde bulunan tüm paketleri satın almış oluyorsunuz.





PAYLAŞ