Bundle'ın dikkat çeken doğal reklam çözümleri - Haberler - indir.com

Bundle'ın dikkat çeken doğal reklam çözümleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 10:11:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Mobil habercilik uygulaması olan Bundle, 1 aylık kullanım rakamlarını herkese duyurdu. 1 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına ulaşmış olan uygulamada, günde ortalama 7 dakika boyu insanlar vakit geçiriyor. 

Mobil habercilik uygulaması Bundle, öne çıkan rakamlarını ve yeni reklam modellerinin neler olduğu hakkında bizleri aydınlattı. Uygulama tarafından paylaşılan bilgilere göre, şirket bu zaman kadar 2.2 milyonu aşkın indirilme sayısına ulaşmış durumda. Aylık olarak 32 milyon haber okumasına sahip olan platformda 1 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına mevcut. Aynı zamanda uygulama 290 bin günlük ortalama aktif kullanıcı bulunduruyor. Kullanıcıların Bundle içerisinde geçirdiği ortalama süre ise 7 dakika olduğu şirket yetkilileri tarafından açıklandı. Size verdiğim bu rakamların ise şirket tarafından son 1 aylık verilen bilgiler olduğunu hatırlatmak isterim. 

Ücretsiz Haber Okuma Uygulaması: Bundle (Video)Ücretsiz Haber Okuma Uygulaması: Bundle (Video)

5 farklı reklam modeli

Bundle paylaşmış olduğu bu rakamların dışında, reklam modellerinde güncellediğini duyurdu. Bu ay hayata geçirdiği yeni native isimli reklam modelini markaların kullanımına sunan Bundle, sunduğu yeni rakam modelleri, markanın renkleri ve kurumsal kimliği ile tam bir şekilde özelleştirilebiliyor. Html ya da video kullanımına imkan sağlayan bu 5 farklı reklam modeli ile Bundle, markaların reklam formatları ile müşterilerine doğrudan ve etkili bir şekilde ulaşmış olmasını hedefliyor. Bu 5 farklı reklam modelini açıklayan şirket şu şekilde sıralıyor; 

1- E-ticarete özel

2- Tam Ekran Video

3- Galeri formatı

4- Tek sayfa

5- Web sitesi/ Mobil uygulama yönlendirme


İlgili uygulamalar
Bundle Haber, App Store'da En İyi Uygulamalar Arasına GirdiBundle Haber, App Store'da En İyi Uygulamalar Arasına Girdi
Bundle dünyanın en iyi mobil uygulamaları arasına girdiBundle dünyanın en iyi mobil uygulamaları arasına girdi

PAYLAŞ