Bundle 3.0 ile birlikte gelen özellikler - Haberler - indir.com

Bundle 3.0 ile birlikte gelen özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-17 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Birçok haber kaynaklarını bir araya getirerek haber okumayı kullanıcılar için daha kolay hale getiren Bundle uygulaması güncellendi. Bundle 3.0 olarak adlandırılan yeni sürümle birlikte logo değiştirdi. Uygulamaya yeni özellikler geldi. Türkiye ve dünya basınını tek bir uygulamada içerisinde toplayarak gündemi takip etmeyi kolaylaştıran Bundle uygulamasına güncelleme geldi. Bundle 3.0 olarak adlandırılan yeni sürümde daha önce paralı olan bazı özellikler ücretsiz olarak sunulmaya başlandı. Türkiye'de geliştirilen Bundle, birçok ülkede en popüler haber takip uygulaması olma unvanına sahiptir. Yeni güncelleme ile beraber uygulama App Store'da ve Play Store'da öne çıkmaya başladı. 

Bundle 3.0 ile birlikte gelen özellikler

Bundle 3.0 güncellemesiyle beraber gelen özelliklerden en önemlisi, uygulamanın logosu değişti. Yeni logo sayesinde önceki görünüme göre uygulamanın yeni logosu daha dinamik ve modern oldu. Daha öncesinde Premium kullanıcılar için sunulan Hava Durumu ve Finans eklentileri yeni güncelleme ile beraber herkese ücretsiz olarak sunuluyor. Günlük hava durumu tahminleri, seçilen kurların piyasaya açılış ve kapanış değerleri kullanıcılara bildirim olarak gönderiliyor. 

The Sims 4 Bundle Pack 7 Sistem GereksinimleriThe Sims 4 Bundle Pack 7 Sistem Gereksinimleri

Güncelleme ile beraber ücretsiz olarak sunulan bir diğer özellik ise Daily Bundle. Önemli gelişmeler ve kullanıcıların dikkatini çekebilecek olan haberler günün sonunda bildirim olarak gönderiliyor. Bu özellik sayesinde gündemi tek bakışta taramak ve önemli gelişmeleri kaçırmamak mümkün hale geliyor. Bundle uygulamasının koyu mod özelliği iOS işletim sisteminin koyu kod özelliği ile bağlantılı olarak çalışacak şekilde yenilendi. Söz konusu bu uygulamanın arayüz seçeneklerinden otomatik modu seçerseniz, telefonunuz koyu mod durumuna göre uygulamada koyu mod durumu da otomatik olarak ayarlanıyor. 

Bundle uygulamasının haber kaynakları arasında Donanım Haber bulunuyor. Akışınızı özelleştirerek diğer haber kaynaklarıyla beraber Donanım Haber'i de aynı akış üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz. Hatta önemli gelişmeler bildirim olarak size sunulacak. Bundle ücretsiz olarak App Store ve Play Store'dan indirilebiliyor.

 

 


İlgili uygulamalar
The Sıms 4 Bundle  Pack 1 sistem gereksinimleriThe Sıms 4 Bundle Pack 1 sistem gereksinimleri
Bundle'ın dikkat çeken doğal reklam çözümleriBundle'ın dikkat çeken doğal reklam çözümleri
Humble Bundle’dan bir ücretsiz oyun dahaHumble Bundle’dan bir ücretsiz oyun daha

PAYLAŞ