Bulutsuz Güvenli Veri Paylaşım Uygulaması: BitTorrent Sync (Video) - Haberler - indir.com

Bulutsuz Güvenli Veri Paylaşım Uygulaması: BitTorrent Sync (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bulut teknolojisini temel almayarak kullanıcıların kablosuz internet bağlantısı üzerinden güvenli bir şekilde veri paylaşımı yapabilmelerini sağlayan BitTorrent Sync hakkındaki tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Windows ve Mac sistemine sahip bilgisayarlardan sonra Android ve iOS platformlarından da yayınlanarak kullanıcıların mobil cihazları üzerinden veri paylaşımı yapmalarını sağlayan BitTorrent Sync, bugün itibariyle Windows Phone 8 sistemine sahip telefon kullanıcıları içinde indirmeye sunuldu. 

Bir süredir kapalı beta sürecinde olan Windows Phone 8 için BitTorrent Sync, yayınlanan 1.3 sürümüyle beraber Windows Phone 8 kullanıcılarının veri paylaşımı yapabilmesine de imkan tanıyor. Kullanıcıların bulut yerine belirledikleri mobil ya da masaüstü platformlara doğrudan bağlantı kurarak güvenli dosya paylaşma ve yedekleme sürecini sağlayan uygulama, diğer alternatif uygulamalardan farklı olarak hem dosya boyutunda hem de dosyaların türüyle alakalı bir kısıtlama getirmiyor.

BitTorrent Sync

Tüm dosya ve klasörleri mobil cihazlarınız ile senkronize ederek kullanabileceğiniz BitTorrent Sync, ayrıca telefonların içerisinde bulunan fotoğrafları bilgisayar üzerine aktararak yedekleme yapılmasına da izin veriyor. Bunun yanı sıra çeşitli güvenlik tedbirlerini de kullanıcılara sunabilen uygulama ile QR koduyla senkronizasyon yapabilir ve aktarım sırasında yaşanabilecek herhangi bir veri hırsızlığına karşı şifreleme de yapılabilmektedir.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan BitTorrent Sync'in Windows, Mac bilgisayar yazılımlarının yanı sıra Android, iOS ve Windows Phone 8 için yayınlanan mobil uygulamalarını aşağıdan indirebilir ve BitTorrent Sync Tanıtım Videosu'nu izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.




BitTorrent Sync Tanıtım Videosu


PAYLAŞ