Bulut Tabanlı Not Alma Uygulaması: SomNote (Video) - Haberler - indir.com

Bulut Tabanlı Not Alma Uygulaması: SomNote (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Renkli arayüzü ve sağladığı işlevsel özellikleriyle dikkatimizi çeken SomNote, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bulut tabanlı bir mobil not alma uygulamasıdır.

Özellikle öğrenci ve yoğun iş toplantılarına katılan kullanıcılar için tavsiye edebileceğimiz uygulama sayesinde önemli olan notları hızlı bir şekilde alabilir, uygulamada bulunan pek çok özellikten faydalanabilirsiniz.

SomNote

Aldığınız notlara fotoğraf eklemesi de yapabilmenize imkan tanıyan uygulama ayrıca bu fotoğraflar üzerinde çeşitli düzenlemeler yapmanızı da sağlıyor. Bunun yanında klasör sistemine de sahip olan uygulama, aldığınız notları belirlediğiniz kategoriler altında kayıt ederek düzenli bir arşiv yaratmanıza da imkan tanıyor.

Güvenli bir kullanım da sunan SomNote, aldığınız notlara şifre ataması yaparak üçüncü kişilere karşı korumanızı ve bunun yanında notlarınızı diğer cihazlar üzerinde eşleyerek dilediğiniz herhangi bir cihaz üzerinden erişmenizi de sağlayabilmekte.

sOMcLOUD

Tüm bunlara ek olarak web üzerinden de erişebileceğiniz SomNote, oluşturacağınız üye hesabı ya da Facebook kullanıcı bilgilerinizle giriş yaparak kullanabileceğiniz SomCloud isimli bir de bulut tabanlı depolama alanı sağlamaktadır. Bu alan sayesinde notlarınızı bulut sunucularında güvenli bir şekilde depolayabilirsiniz.

Genel itibariyle baktığımızda diğer not alma uygulamalarından daha kolay bir kullanıma sahip olan SomNote, özellikle zamanı değerli olan kullanıcıların hızlı bir şekilde not alabilmelerini sağlayan son derece kullanışlı ve mutlaka denenmesi gereken bir not alma uygulamasıdır.

Ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz uygulamayı aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

SomNote Tanıtım Videosu


PAYLAŞ