Bulut Servisi OneDrive, Apple Watch Desteğine Kavuştu! - Haberler - indir.com

Bulut Servisi OneDrive, Apple Watch Desteğine Kavuştu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-21 10:00:02
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Microsoft, OneDrive bulut servisini Android Wear'lı cihazların ardından iOS için yeni sürümünü güncelledi. Microsoft, yeni OneDrive sürümünü Apple'ın henüz çıkarmadığı akıllı saati Apple Watch desteği için geliştiriyor.

Bulut depolama servisi OneDrive'ın bu güncellemesi sayesinde Apple Watch kullanıcıları da bu hizmetten yararlanabilecek. iOS için OneDrive'nin en büyük özelliği 1.5 veya 1.7 inçlik küçük ekranlarda fotoğraf ve albümleri görebilmelerini sağlaması. Yine fotoğrafları cihaz üzerinden silme veya etiketleme gibi özellikler de yeni sürümde mevcut. Henüz piyasaya çıkmamış olan Apple Watch için Microsoft önceden hazırlıklarını tamamladı bile. 

Microsoft ayrıca Android Wear üzerinden OneNote uygulamasına destek veriyor. Bununla akıllı saatin ekranına harf yazmak mümkün hale geliyor. Android'in ardından iOS platformuna atılan Microsoft'un, OneDrive ile birlikte diğer uygulamalarına da Apple Watch desteği kazandırması bekleniyor.

Apple Watch için yaptığı geliştirmelerinin yanında iPhone ve iPad cihazlarına PDF desteği getirdi. Artık cihazlar üzerinden doğrudan PDF yazdırılabilecek.

Android Wear akıllı saat uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ