Bulut Müzik Oynatıcı Amazon Cloud Player Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Bulut Müzik Oynatıcı Amazon Cloud Player Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyaca ünlü alışveriş sitesi olarak bilinen Amazon tarafından geliştirilerek kullanıcıların indirmesine sunulan Amazon Cloud Player sayesinde Android ve iOS cihazlarınız üzerinden dilediğiniz müzikleri sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Geçen yılın sonlarına doğru Windows bilgisayar kullanıcıları için yayınlanarak önemli bir popülerlik kazanan bulut müzik oynatıcısı Amazon Cloud Player, dün itibariyle mobil platformlarda da yerini alarak ücretsiz indirmeye sunuldu.

Amazon Cloud Player indir

Uygulama sayesinde mobil cihazınız üzerinde bulunan tüm müzikleri dinleyebileceğiniz gibi Amazon arşivinde bulunan yaklaşık 27 milyon şarkı arasında gezinti yapabilmenize de imkan tanıyan uygulama üzerinden hem müzikleri satın alabilir hem de yeni müzikleri keşfedebilirsiniz.

Ayrıca kullanıcıların kendi çalma listelerini oluşturarak gerektiğinde düzenleme imkanı da bulabilecekleri Amazon Cloud PlayerAndroid ve iOS cihazınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, uygulama için hazırlanmış olan tanıtım videosunu izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Amazon Cloud Player Tanıtım Videosu


PAYLAŞ