Buluşmaları Kolaylaştıran Mesajlaşma Uygulaması: Jink (Video) - Haberler - indir.com

Buluşmaları Kolaylaştıran Mesajlaşma Uygulaması: Jink (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Konum tabanlı iletişim uygulamalarına farklı bir bakış açısı kazandıran Jink, temel olarak konum bilgilerinizi arkadaşlarınızla paylaşarak mesajlaşmanızı ve bu sayede de buluşmalarınızı daha kolay hale getiren ücretsiz bir mobil uygulamadır.

Kolay kullanılabilir yapısı ve işlevsel özellikleriyle dikkatimizi çeken Jink, aileniz, arkadaşlarınız ya da herhangi birisiyle mesajlaşırken aynı zamanda harita üzerinden konum bilgilerini takip etmenize ve aranızdaki mesafeyi öğrenmenize imkan tanıyor.

Jink

Sadece istediğiniz kişilerle anlık bağlantı kurma sonrasında konumlarınızı göstermeye başlayan uygulama aynı zamanda dilediğiniz herhangi bir süre boyunca konum takibinin yapılabilmesini ve mesajlaşmanın devam etmesini sağlıyor. Bu sayede de mesajlaştığınız kişiyle buluşmalarınız daha kolay hale geliyor.

Bunlara ek olarak konum paylaşım özelliğini manuel olarak pasifize etmenize imkan veren uygulama aynı zamanda buluşacağınız kişiyle biraraya geldiğinizde de bu özelliği otomatik olarak kapatabiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android ya da iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Jink uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Jink Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Jink Tanıtım Videosu


PAYLAŞ