Bugün tanıtılacak olan iPhone XS görüntülendi - Haberler - indir.com

Bugün tanıtılacak olan iPhone XS görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 16:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Apple’ın bugün akşam tanıtacağı iPhone modellerinden brii olan iPhone Xs, çalışır vaziyette görüntülendi.

Teknoloji dünyasının dev isimlerinden biri olan Apple, bugün herkesin merakla beklediği yeni iPhone modellerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Bugüne kadar yeni iPhone modellerine ilişkin ortaya çıkan tüm sızıntı bilgilerin yerini, bugün esas bilgiler alacak. Yeni iPhone modellerinin isimlerinin neler olacağı kısa bir süre önce belli olmuştu. Bu modellerden bir tanesi olan iPhone Xs, bugün tanıtımdan önce çalışır halde görüntülendi. Daha önce birçok CAD görseli ile gündeme gelen iPhone Xs’in bugün tanıtılacak olmasına rağmen çalışır vaziyette görünmesi, teknoloji tutkunlarını heyecanlandırdı.

Yeni iPhone Xs'in Konsept Videosu Ortaya ÇıktıYeni iPhone Xs'in Konsept Videosu Ortaya Çıktı

iPhone Xs tasarımı tanıtımdan önce görülmüş oldu

iPhone Xs, bu yıl çıkacak standart iPhone modeli olarak biliniyor. iPhone Xs bugüne kadar CAD görselleri ile kendisinden söz ettirse de tam tasarımının nasıl olacağı konusunda bir bilgi yoktu. Bugün ortaya çıkan görselle birlikte, artık tasarıma yine tanıtımdan önce erişilmiş oldu. Çıkan görüntülerde cihazın yalnızca ön kısmı görünüyor. Bu kısımdan yola çıkarak, iPhone Xs’in geçen yıl çıkan iPhone X modeli ile aynı tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün. Fakat iPhone Xs, iPhone X’e göre daha büyük bir bataryaya sahip olacak. Apple’ın 2018 model iPhone’larında tasarımdan ziyade, performans, batarya, ekran boyutu gibi konulara odaklandığı, zaten bilinen ayrıntılardan birisiydi. Ama Apple ne kadar yapmamış olsa da kullanıcıların çentikle ilgili bir yeniliği beklediği de az çok tahmin ediliyordu.


iPhone Xs ve iPhone Xs Plus'ın satış tarihleri ortaya çıktı!iPhone Xs ve iPhone Xs Plus'ın satış tarihleri ortaya çıktı!

PAYLAŞ