Bug Heroes 2; Böceklerin Dünyasında Aksiyon Oyunu (Video) - Haberler - indir.com

Bug Heroes 2; Böceklerin Dünyasında Aksiyon Oyunu (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil cihazlar için Foursaken Media tarafından geliştirilen Bug Heroes 2, böceklerin dünyasında hayatta kalma mücadelesi vermeniz gereken son derece eğlenceli ve heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Tamamı farklı böcek çeşitlerinden oluşan 25 farklı kahramandan dilediğinizi seçerek tek başınıza ya da çok oyunculu mod ile rakiplerinize karşı mücadele edeceğiniz Bug Heroes 2'de 75'den fazla düşman böcek karakterini sahip olduğunuz silahlar ve böceklerden oluşan ordunuzun yardımıyla yok etmek için mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Bug Heroes 2

Size verilen görevleri de yerine getirmeniz gereken oyunda, başarılı olduğunuz her görevden kazandığınız gıda, silah veya paraları kullanarak karakterinizin veya ordunuzun gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.

Aksiyon, savunma ve strateji oyun dinamiklerini RPG unsurlarıyla birleştiren, MOBA türüne yakınlığıyla da dikkat çeken Bug Heroes 2'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Bug Heroes 2 oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Oyun mobil platformlarda 1.99 Usd fiyat etiketine sahiptir.




Bug Heroes 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ