Buffer'a Instagram İle İlgili Yeni Bir Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

Buffer'a Instagram İle İlgili Yeni Bir Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-20 13:05:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Daha önce Instagram üzerinden gönderi zamanlaması yapabilmek mümkün değildi kullancılar başka araçlar kullanarak zamanlama özelliğini aktif hale getiriyorlardı ancak şuanda instagram bu güncellemeyi getirmek için çalışıyıor. Bu haberi ise İnstagram İşletme Blogu sahibi blog yazısında yazarak duyurdu ancak henüz başka açıklama gelmedi. Bundan sonra işletme profilleri  Instagram paylaşımlarında zamanlama özelliğinden faydalanabilecek.

Eklenecek olan özellik ilk olarak işletme hesapları tarafından, sadece fotoğraf gönderileri için yapılandırıldı. Yalnız bu uygulama reklam için geçerli olmayacak ancak ileriye dönük zamanlarda durum neyi gösteriri bilemeyiz.Bu özellik instagram uygulamasında henüz yer almayacak ileri ki zamanlarda bu özelliğin uygulamaya da gelmesi bekleniyor. Zamanlamalar, Instagram API'si üzerinden yapılacak. İşletme profili olmayanlar ise bu özelliğe 2019 başlarında kullanabilecek.

Hootsuite CEO'su Ryan Holmes ise söz konusu gelişmeye dair değerlendirmesi şu şekilde; Artık kullanıcılar daha güvenli şekilde zamanlama yapabilecek ve daha stabil bir şekilde sistem çalışması sağlanacak bencede çonkü diğer uygulamalara verdiğiniz token sayesinde Web Sayfası Genel Yönetmeni sizin bilgilerinize istediği gibi erişebilir unutmayın Token aslında bir şifredir bu durum Facebook Twitter gibi diğer tüm sosyal ağlarda'da geçerlidir. Bu özellik daha çok Haber Portalına Sahip kişilerin işine gelecek gibi duruyor yakın zamanda bu konu hakkında bir güncelleme daha beklenmektedir.





PAYLAŞ