Bu zamana kadar ki en büyük GDG DevFest Istanbul Etkinliği başlıyor - Haberler - indir.com

Bu zamana kadar ki en büyük GDG DevFest Istanbul Etkinliği başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 16:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Etkinlik

GDG Istanbul ekibi tarafından altıncı kez düzenlenecek olan GDG DevFest Istanbul 2018, 4 Kasım Pazar günü UNIQ İstanbul'da düzenlenecek. Katılımcılar, bütün gün sürecek olan bu festivalde 4 paralel oturum, 30+ konuşmacı ile Android, Cloud, Machine Learning, AoG ve Tasarım alanlarında teknolojiye doyacak.

Bu zamana kadar ki en büyük GDG DevFest Istanbul Etkinliği başlıyor

Google Developer Group (GDG) Istanbul dünya üzerindeki 100'den fazla ülkedeki 500'den fazla diğer GDG toplulukları gibi teknolojiye ilgi duyan kişileri ve yazılım geliştiricilerin bir araya gelerek oluşturduğu gönüllü temeline dayalı bir topluluktur. Topluluk, senelerdir aylık bazda etkinlikler düzenleyerek teknoloji hakkında güncel konuları ele alıp, katılımcılar ile paylaşıyor. Bunun yanı sıra yılın son çeyreğinde düzenlenen, büyük ilgi gören Devfest ve bahar dönemide gerçekleştirilen Women Techmakers IWD etkinlikleriyle de her yıl büyük bir katılım ve ilgi çekiyor. Bu etkinlikler, GDG Istanbul hakkındaki gerekli bilgilere gdg.ist adresinden ulaşabilirsiniz.

GDG İstanbul Ekibi Android Roadshow Etkinliği Düzenliyor!GDG İstanbul Ekibi Android Roadshow Etkinliği Düzenliyor!

GDG DevFest Nedir?

Bu topluluk, GDG topluluklarında yer alan kişiler tarafından organize edilen non-profit konferanslardır. Geçtiğimiz yıl dünya üzerinde 200'den fazla Devfest etkinliği gerçekleştirildi. Bunlardan biri olan ve 7'si yabancı 36 konuşmacı, 5 paralel salonda 36 oturum, %25'i kadın 1000 kadar katılımcı ile sınırlanan dünya üzerindeki en büyük  devfestlerden ve İstanbul'daki en prestijli yazılım konferanslarından biri GDG Istanbul ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Bu sene 6. kez düzenlenecek olan konferansta gün boyu mobil ve web teknolojileri, cloud, iot, makine öğrenimi & ai, kullanıcı deneyimi konularında oturumlar düzenlenecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda bu etkinliğin sponsoru Google olacak. Ayrıca bu etkinliği Zeplin gold sponsor olarak destekleyecek. Konferansların en anlamlı yanı, deneyimlerimizi alanında uzman kişiler tarafından paylaşmaktır. "Ben de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum." diyenler CFP 21 Ekim'e kadar açık olacak. Bu etkinliği teknolojiye ve yazılıma merakı olanların kaçırmaması gerektiğini belirtelim. Sonuçta dünya üzerinde kendini kanıtlamış ve bu konular hakkında uzman olan kişiler tarafından bilgi paylaşımı yapmak bir yazılımcının en çok istediği şeylerden birisi olabilir. Etkinlik hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.


GDG DevFest İzmir 2015, 29 Kasım'da Başlıyor!GDG DevFest İzmir 2015, 29 Kasım'da Başlıyor!
GDG DevFest İzmir'15 Konuşmacıları Belli OlduGDG DevFest İzmir'15 Konuşmacıları Belli Oldu
GDG DevFest Tekirdağ'a Sayılı Günler Kaldı!GDG DevFest Tekirdağ'a Sayılı Günler Kaldı!

PAYLAŞ