Bu yıl Steam yepyeni bir tasarım ile gelecek - Haberler - indir.com

Bu yıl Steam yepyeni bir tasarım ile gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-22 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Yazılım

Online oyun satın alma platformu olarak uzun süredir oyunseverlerin gözdesi olan Steam, yıl içerisinde yepyeni bir tasarım ile karşımıza çıkmak için çalışmalara başladı. Steam'in geliştiricisi Valve Corporation, gerçekleştirecekleri önemli değişiklikler hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.Geçtiğimiz 1 hafta önceki Steam Link Anywhere duyurusunu gerçekleştiren Valve, şimdi de 2019 Game Developers Conference (GDC) etkinliği sırasında Steam Store için önemli değişiklikler yapılacağının bilgisini verdi. Yıl içerisinde gelmesi beklenen değişikliklerin en çok da Steam'in görsel tasarımını etkileyecek düzeyde gelmesi bekleniyor. Steam'ın tasarımı için ciddi değişimlerin söz konusu olacağı düşünülüyor. Başlıca tasarım değişiklikleri ise geliştirilmiş oyun sayfaları ve yenilenen oyun kütüphanesi bölümünde olacak. 

Geçtiğimiz günlerde Epic Games'de çeşitli tasarım değişiklikleri ile gündeme gelmişti. Steam'de kullanıcılarının istekleri doğrultusunda hareket ederek ve kullanıcılarını kaybetmemek adına bu tarz bir değişikliğe gitmeyi planlıyor. Yeni tasarım değişikliği ile çok daha kullanışlı bir hale gelecek olan Steam oyun satın alma platformu, yepyeni bir arayüz ile kullanıcılarına çok daha fonksiyonel seçenekler sunacak. Platform içerisinde yer alacak olan oyun sayfaları yeni tasarım sayesinde çok daha iyi bir görünüm ve çok daha fonksiyonel bir kullanım ile karşımıza çıkacak. Birbirinden farklı temalara sahip oyunlara ev sahipliği yapan Steam, oyunculara oyun sağlama özelliği sayesinde dünyanın her yerinden büyük kitlelere sahip. 

Steam yeni tasarımı sonrası nasıl görünecek?Steam yeni tasarımı sonrası nasıl görünecek?

Steam tasarım olarak yenileniyor

Steam hesabınız üzerinden kendi kütüphanenize erişim sağlayarak burada arkadaşlarınızın yaptığı etkinlikleri, yakın zamanda sahip olduğunuz ve oynadığınız oyunları ve bunun yanı sıra aynı zamanda koleksiyonunuzda yer alan tüm oyunlara gelen her türlü yeni güncellemeleri de yakından takip altında tutabileceksiniz. Steam'in üzerinde çalıştığı bu yeni sistem tamamen kullanıcı kazanmaya ve mevcut kullanıcılarını daha da memnun etmeye yönelik bir şekilde planlanıyor. Kullanıcılar Steam üzerinden çok daha sağlıklı işlem yapacak ve kendi takip sistemini tercihleri doğrultusunda şekillendirecekler. 

Yeni gelen Steam Events (Steam Etkinlikleri) sayfası üzerinden ise yaklaşan turnuvaları görüntüleyecek, oyun güncellemeleri ve sahip olduğunuz mevcut oyunların diğer etkinliklerini de yakından takip edebileceksiniz. Yakın zamanda gelmesi düşünülen tüm bu yeniliklerin kullanıcı kişilerin oyunlarını oyun satın alma platformu Steam üzerinden pratik olarak yönetmesini sağlayacaklar. Yakın zamanda gelecek olan özellikleri Steam'i çok daha kullanışlı ve pratik hale getirecek. Saydığınız tüm bu yeni Steam özelliklerinin tüm kullanıcılara bu yılın sonu itibariyle sunulması bekleniyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda gelecek bir kaç içerisinde de söz konusu yeniliklerin içinde bulunduğu bir beta sürümü ile karşı karşıya gelebiliriz. 

 


Steam'da Ücretsiz İndirebileceğiniz 2 Yeni Oyun AçıklandıSteam'da Ücretsiz İndirebileceğiniz 2 Yeni Oyun Açıklandı
Steam Ay Takvimi'nde yeni yıl indirimleri başladıSteam Ay Takvimi'nde yeni yıl indirimleri başladı
Fast Dust hayranlarına müjde: Steam'de büyük indirim!Fast Dust hayranlarına müjde: Steam'de büyük indirim!

PAYLAŞ