Bu yıl 3 iPhone modeli tanıtılacak - Haberler - indir.com

Bu yıl 3 iPhone modeli tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 12:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz üreticileri arasında önemli bir noktaya sahip olan Apple, her yıl farklı bir akıllı cihaz ile karşımıza çıkmayı başarıyor. Konu ile ilgili elde edilen son raporlara göre, bu yıl içerisinde üç farklı iPhone tanıtılacağı bilgisi yer alırken aynı zamanda USB-C'ye geçiş için de bazı ipuçları yer alıyor. iPhone modelli akıllı cihazlar hakkında sızıntılar bu şekilde çıkmaya devam ederse Eylül ayının ilk haftası yapılacak olan Apple tanıtımında öğreneceğimiz yeni bir şey kalmayacak gibi gözüküyor. 9to5Mac'ten gelen raporlar bilgileri, eğer doğruysa bu yıl içerisinde üç farklı iPhone modeli ile karşı karşıya geleceğiz.

Söz konusu bu rapora göre Apple, USB- Type-C ile beraber karşımıza çıkacak. Şirket, iPad ürünlerinde Type- C bağlantısına geçiş yaptığı için raporlar doğrultusunda elde ettiğimiz bu raporun doğru olma ihtimali yükseliyor. Yeni iPhone modelinin yeni bir Taptic Engine ile üretileceği de iddialar arasındadır. Taptic Engine teknolojisi gelecek iPhone modellerinde 3D Touch teknolojisinin yerini alabilir gibi gözüküyor. Fakat konu ile ilgili henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir. iPhone XS ve XS Max adlı cihazların yerine geçecek cihazlarda arka kısmında üç farklı kamera diziliminin olacağı söyleniyor. Yakın zamanda Apple'ın yeni iPhone modelleri ile karşı karşıya geleceğiz. Her biri bir önceki iPhone modelinin yerine geçmeye hazırlanıyor. 

Amazon Music, Apple Music'e kafa tutuyorAmazon Music, Apple Music'e kafa tutuyor

Daha önce bu üçlü kamera dizilimini Samsung, Huawei ve LG adlı akıllı cihaz üreticileri tarafından üretilen modellerde görmüştük ve bu kameralar geniş açılı fotoğraflar için kullanılıyor. Son zamanlarda üretilen akıllı cep telefonları genellikle ilk olarak kameraları ile göz dolduruyor. Kameraların yardımcı ögesi lensler, kare bir çıkıntı içerisinde yer alacak. Akıllı cep telefonun ön kamerasında ise 120 fps yavaş çekim modu da yer alacak. Elde edilen raporda yer almayan bilgilerden biri, iPhone XR adlı akıllı cihazın yerine gelecek olan telefonun kamerasının nasıl olacağı hakkında bilgi verilmiyor olmasıdır. Konu ile ilgili söylentilere göre bu akıllı cep telefonu muhtemelen ikinci bir kamera ile beraber gelecek fakat kamera çözünürlükleri hakkında ise henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir. Üretilen bu yeni iPhone modellerinin Eylül ayının ilk günlerinde 9 Eylül ya da 10 Eylül tarihlerinde tanıtılması bekleniyor. 

 


Apple eski logosuna dönmeyi mi planlıyor?Apple eski logosuna dönmeyi mi planlıyor?
Apple, Intel'i 1 milyar dolara almaya hazırlanıyorApple, Intel'i 1 milyar dolara almaya hazırlanıyor
Apple'ın otomobil projesine tesla mühendisleri katılıyorApple'ın otomobil projesine tesla mühendisleri katılıyor

PAYLAŞ