Bu Xiaomi Modellere Artık Destek Verilmeyecek - Haberler - indir.com

Bu Xiaomi Modellere Artık Destek Verilmeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 15:17:32
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin en yeni Android güncellemesini geniş bir ürün yelpazesine sunduğu biliniyor. Ancak şimdi ise bazı eski modeller için üzücü bir haber geldi. Yapılan resmi açıklama ile beraber bazı Xiaomi modeller için güncelleme desteğinin sonlandırıldığı ifade edildi. Özellikle amiral gemisi ve yeni birçok Xiaomi cihazına Android 9.0 Pie güncellemesi verileceği bir süre önce belli olmuştu. Şimdi ise artık güncelleme almayacak olan Xiaomi telefonlar resmi olarak açıklandı. Akıllı telefon pazarının yükselen Çinli devi olan Xiaomi tarafından gelen bilgilere göre bazı eski cihazlara artık yazılım desteği verilmeyecek. Xiaomi son olarak yaptığı MIUI 9 arayüz lansmanı ile beraber 4 yıllık telefonlarına bile güncelleme sözü vermişti.

Güncelleme Almayacak Xiaomi Telefonlar

Xiaomi Zam Kararı Verdi!Xiaomi Zam Kararı Verdi!

Bu verilen söz ile beraber eski modellere bile yeni güncelleme ve arayüz sunulmuş oldu. Fakat şimdi ise 2016 yılında pazara çıkmış olan bazı Xiaomi telefonlar için yazılım ve güncelleme desteğinin sonlandırılacağı duyuruldu. Bu haber ile beraber popüler olan Mi 5 modeli ile beraber 4 farklı cihaz daha bu güncellemelerden yararlanamayacak. Yazılım güncellemesi artık almayacak bazı Xiaomi modeller;

Mi 4
Mi 4C
Mi 4s
Mi 5
Redmi Note 3 Pro

Yukarıda yer alan bu modeller artık MIUI 10.2 arayüzünden sonra gelecek olan yeni arayüz güncellemelerine erişemeyecekler. Ayrıca 22 Kasım tarihine kadar bu modeller için gelecek yeni arayüz güncellemelerinin de askıya alındığı şirket tarafından ifade edildi. Ayrıca Xiaomi’nin yeni arayüz güncellemesini global pazarda ne zaman sunacağı henüz belli olmuş değil. Bakalım Xiaomi desteğini kestiği bu modeller sonrasında başka hangi modellerine daha güncelleme desteğini sonlandıracak ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Yeni arayüz ise yakın zamanda tüm Xiaomi amiral gemilerine verilmiş olacak.


Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android MüjdesiXiaomi Mi A2 Lite İçin Android Müjdesi
Xiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki nelerXiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki neler
Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!

PAYLAŞ