Bu Windows Uygulamaları İle Yaratıcılığınızı Ortaya Çıkartabilirsiniz! - Haberler - indir.com

Bu Windows Uygulamaları İle Yaratıcılığınızı Ortaya Çıkartabilirsiniz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 16:06:41
Editör : Esat Karaman
Kategori : Liste

Eğer yaratıcılığı seviyorsanız ve bu yönde kendinizi geliştirmek istiyorsanız aşağıda yer alan ücretsiz uygulamalar tam size göre. Bu uygulamalar ile çok kolay bir şekilde tasarım yaratabilirsiniz.İşte O Uygulamar;

1- Fresh Paint

Bu uygulama ile çok iyi tasarımlar yaratabilirsiniz. Fresh Paint bu konuda oldukça deneyimlidir ve Microsoft'un imzasını taşımaktadır.

 

2- Pencil Sketch Master

Pencil Sketch Master, içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkarabileceğiniz bir tasarım uygulaması. Otomatik görüntü geliştirme aracı bulunan, kişisel fotoğraflarınıza komik çıkartmalar ve ifadeler ile çok kolayca tasarımlar yaratabilirsiniz. Uygulama ile fotoğrafları netleştirebilir editleyebilirsiniz.

3- Gravit Designer

En iyi vektörel tasarım uygulaması olan Gravit ile pazarlama materyalleri, web siteleri için görseller, arayüz tasarımı hatta mizanpaj bile yapabilirsiniz.

4- Phototastic

Phototastic, Windows cihazlarınızda kullanabileceğiniz en popüler kolaj oluşturma uygulamalarından birisidir. Uygulamada 100.000+ fazla şablon bulunmaktadır. Sınırsız fotoğraf oluşturma imkanı, dahili kamera, şık arka planlar, fotoğraf şekilleri ve çerçeveleri, ayarlanabilir kolajlar yaratabilirsiniz.

 

5- Polarr Photo Editor

Polarr sayesinde çok kolay bir şekilde. Renk sıcaklığı, renk tonu ve kontrastı ayarlama, ışığı ayarlama, gürültü kaldırma, bulanıklık kaldırma, gölgelendirme ayarı yapma, fotoğrafın bir noktasına filtre uygulama veya düzenleme yapma, sonsuz geri alma ve yineleme seçeneği, filigran ekleme gibi birçok ince ayar yapabilirsiniz.

 





PAYLAŞ