Bu sefer Note 9’a gönderme geldi! - Haberler - indir.com

Bu sefer Note 9’a gönderme geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 10:02:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Note 9 tanıtımı sonrasında diğer markalara ve özellikle Apple’a sürekli göndermeler yapan Samsung’a Huawei’den taş geldi.

Note 9 yüksek özelikleri ile sektörde dikkat çekerken Note 9’a atıfta bulunan Huawei P20 Pro’nun kamera özelliklerini ön plana çıkardı. Resmi Twitter hesabından paylaşılan yeni mesajda P20 Pro ile birlikte üçlü arka kameranın geleceği vurgulanıyor. Bu özellikleri ile birlikte Note 9’dan çok daha yüksek kaliteli kameranın kullanılacağı belirtilirken Apple Samsung atışmasına Huawei de dahil oldu.

Huawei'nin 4 Kameralı Telefonu Mate 20 LiteHuawei'nin 4 Kameralı Telefonu Mate 20 Lite

Samsung, Note 9 ile iPhone X'i ti'ye alıyor

Yeni kamera etkileyici özelliklerle gelecek

Huawei’nin yeni modelinde üçlü kamera etkileyici özelliklere sahip. Öyle ki elde edilen bilgilere göre üçlü kamera 40 megapiksellik ana kameraya 20 megapiksel monokrom ve 8 megapiksel telefoto kameradan oluşacak. 3 farklı özeliklere sahip kameranın ortak çalışması ile çekilecek görüntüler ve videoların etkileyici kalitede olması beklenirken, 3 kat optik yakınlaştırma desteği sunan kameralar Huawei’nin de bu alanda sınıf atlamasını sağlayacak. Açıklamalara göre saniyede 30 kare 4K video desteği sunan telefon, kalitenin yanı sıra yüksek performansıyla da etkileyici.

Huawei P20 Pro daha gelişmiş video özelliklerine sahip olacak

Note 9’dan daha iyi!

Huawei’nin mesaj ile birlikte vurguladığı yeni modelin Note 9’dan daha etkileyici olması. Öyle ki piksel boyutu açısından Note 9’a yüzde 22 oranında bir fark atan yeni cihaz, iPhone X modeline göre ise yüzde 61’lik bir fark yaratmış durumda.

Yüksek piksel imkanı sayesinde fotoğraf karesine daha fazla detay sığdırmayı başaran Huawei, yeni modeli ile pazardaki dengeleri değiştirmeyi hedefliyor.


ABD'den ZTE ve Huawei boykotu!ABD'den ZTE ve Huawei boykotu!
Note 9 ile birlikte S Pen uzaktan kumanda oluyorNote 9 ile birlikte S Pen uzaktan kumanda oluyor
Note 9 için Türkiye'de değişim kampanyası başladı! İşte detaylarNote 9 için Türkiye'de değişim kampanyası başladı! İşte detaylar

PAYLAŞ