Bu oyunu bitirene 30.000 TL ödül! - Haberler - indir.com

Bu oyunu bitirene 30.000 TL ödül!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-28 10:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

99floor oyununun geliştiricisi Luke Powell, oyunu ilk bitirene 5 bin dolar ödül vereceğini açıkladı.

Video oyun dünyası her geçen gün oyuncularla yeni oyunları buluşturmaya devam ediyor. Birçok tanınmış şirketin çıkardığı oyunların yanı sıra, bir de bağımsız olarak geliştirilen oyunlar bulunuyor ve bu oyunlar bazen oldukça sevilebiliyor. Bu oyunlardan birisi olan 99floor adlı yapım, video oyun dünyasının gündemine oturdu. Çünkü oyunun geliştiricisi Luke Powell, yaptığı açıklamada oyunu ilk bitiren kişiye, 5 bin dolar ödül vereceğini açıkladı. Oldukça zor ve farklı bir video oyunu olan 99floor adlı oyunu ilk bitiren kişi, 5 bin dolar ödülün de sahibi olacak.

Oyundaki 99 bölümün bitirilmesi gerekiyor

İngiliz bir bağımsız geliştirici olan Luke Powell, 99floor adında bir video oyunu geliştirdi. Oyun farklı bir yapıya sahip ve bölümleri atlamak da biraz zor. Bilinene göre 99floor henüz hiçbir oyuncu tarafından bitirilemedi. Geliştirici bunun üzerine, oyunu ilk bitiren oyuncuya 5 bin dolar ödül vereceğini açıkladı.

Luke Powell açıklamasında oyunda 82 kullanılabilir silah olduğunu söyledi ve gerekli gayretin gösterilmesi halinde bütün bölümlerin geçilebileceğini dile getirdi. Oyuncular bölüm geçtikçe, karakteri de güçleniyor. Oyunu bitirmeyi başaran ilk kişi, 5 bin dolar ödülün sahibi olacak.





PAYLAŞ