Bu haftanın en iyi iOS uygulamalarını belirledik - Haberler - indir.com

Bu haftanın en iyi iOS uygulamalarını belirledik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 17:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

Bu haftanın en başarılı 3 iOS platformu uygulamalarını sizler için sıraladık. Bakalım listemizde hangi uygulamalar yer alacak. Gelin beraber bakalım.

Her hafta sizler sizler için en iyi uygulamaları, oyunları, telefonları sizler için sıralıyoruz. Amacımız sizleri hem eğlendirirken hem de bilgi öğretmek. Bu hafta ise sizler için iOS platformunun App Store’de bulunan en iyi uygulamalarını sıralıyoruz. Bu haftanın en başarılı 3 uygulaması neler? Haftanın en iyi iOS uygulaması nelermiş gelin beraber öğrenelim.

1- MocoDeco

Bu hafta iOS platformunun en iyi uygulamalar listesinin ilk sırasında MocoDeco Uygulaması yer alıyor. MocoDeco sizin çektiğiniz fotoğrafları en iyi halle getirmek için hazırlanmış bir uygulama. Fotoğraflarınıza efektler ve filtreler uygulamanıza yarayan Mocodeco, en profesyonel ve eğlenceli fotoğraflarını oluşturmak için size olanak sunuyor. iOS kullanıcılarına çeşitli şekiller ve tipografi özellikleri sunan platform, fotoğraf anlamında size en iyi hizmeti veren uygulama olarak seçtik.  

2- Safety Photo, Video

Fotoğraf saklama olarak bilinen Safety Photo, Video Uygulaması, size ait özel video ya da fotoğrafları başka insanlardan korumak için saklamanıza yardımcı oluyor. Güvenerek kullanacağınız bu uygulama size güvenli bir ortam sunma için oluşturulmuş. Touch ID ile şifrelemem özelliğini bünyesinde bulunduran Safety Photo, Video, dilediğiniz fotoğraflara şifre koyarak başka insanların erişmesini engelliyor.

3- Photo X Pro

Listemizin 3. sırasında yerini alan Photo Xpro, 500 binden fazla canlı fotoğraf ve duvar kağıtlarını iOS kullanıcılarına sunuyor.  iPhone veya iPad akıllı cihazlarınızı daha kişisel hale getirmenize olanak sağlayan uygulama, cihazlarını daha çok sevmenize ve benimsemenize yardımcı oluyor. Ayrıca kendi çektiğiniz fotoğrafları panele yükleyerek diğer insanların kullanmasına izin veren uygulama, diğer insanlarla etkileşim halinde olmanıza olanak sağlıyor.





PAYLAŞ