Bu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulama ve oyunu - Haberler - indir.com

Bu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulama ve oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-28 16:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Bu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulama ve oyunu 

Tap Squadron

Son dönemlerin yükselişe geçen oyunlarından bir tanesi olan Tap Squadron, zorlu bir mücadele içerisinde düşmanlarınıza karşı savaş vermenizi içeriyor. Kötü adamları dokunarak vurabilir, hareket etmek için ise yine ekrana dokunarak karakteri kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda ilerleme kaydetmek adına gemi yükseltmeleri gerçekleştirebilir ya da kendinize özel bir saldırı uçağı inşa edebilirsiniz. 

Android için PUBG FPS nasıl arttırılır?Android için PUBG FPS nasıl arttırılır?

Google Play Store'a Haftanın Ücretsiz Uygulaması Bölümü Eklendi

Fiyat: Ücretsiz

Shine

Ücretli olmasına rağmen kullanıcılara farklı bir uygulama deneyimi sunan Shine uygulaması sohbet botu gibi çalışıyor. Meditasyon, iyileştirme ve kişisel gelişim ile ilgili pek çok farklı içeriğikullanıcılara sunan uygulama ile bu alandaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Kısıtlamalı, ücretsiz versiyona da sahip. 

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri

Fiyat: Ücretsiz / aylık 9.99 $ / yıllık 53.99

Alien: Blackout

Korku türündeki bu oyunda yeteneklerinize bağlı olarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Oyunda Xenomorfları yenmeniz gerekiyor. Eğer bu mücadeleden mağlup ayrılırsanız, oyunda haklarınız biter ve oyuna yeniden başlamak zorunda kalırsınız. Uygulamada, çeşitli kamera açıları ve atlama aksiyonları ile birlikte grafik yönünden oldukça etkileyici sahneler sizleri bekliyor.

Fiyat: 4,99 TL

Super Bowl LIII

Super Bowl LIII Fan Mobile Pass, NFL'nin resmi Super Bowl uygulaması olarak dikkat çekiyor. Bu bakımdan özellikle bu alana ilgi duyan kişilerin mutlaka denemesi gerekiyor.

Beat Cop

Bir polis karakterini oynadığınız bu oyunda gizli cinayetleri çözmemiz gerekiyor. Özellikle 1980'li yılların retro grafik efektlerini içeren oyun, farklı bir oyun deneyimi ile sizi içine çekecek. Oyunda bir polis olarak cinayetlerin üzerine gitmek, ipuçlarını toplamak ve cinayeti kimin işlediğini bulmanız gerekiyor.

Haftanın Güvenlik Uygulaması 360 Total Security 


Android Q Kullanıcılara Neler Sunacak?Android Q Kullanıcılara Neler Sunacak?
Coral adlı Google'ın Android Q için hazırladığı kod ürünü, Geekbench'te ÇıktıCoral adlı Google'ın Android Q için hazırladığı kod ürünü, Geekbench'te Çıktı

PAYLAŞ