Bu Hafta İstanbul'a Gelecek Olan 11 Sosyal Medya Ünlüsü - Haberler - indir.com

Bu Hafta İstanbul'a Gelecek Olan 11 Sosyal Medya Ünlüsü

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 13:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Özellikle son dönemlerde sosyal medya kullanımı bir hayli yoğunlaşmaya devam ederken bu platformlar üzerinde Influencer adlı bir meslek ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu meslek sahibi kullanıcılar Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube gibi birçok sosyal medya platformunda çeşitli içerikler üreterek çok yüksek takipçi kitlelerine erişiyorlar. Bu büyük takipçi kitleleri ile beraber kullanıcılar ciddi gelirler elde etmeye başlıyorlar. Şimdi ise bu kapsamda 17 – 19 Aralık tarihlerinde INFLOW Global Summit 18 etkinliği ile beraber 23 farklı ülkeden tam 11 farklı Influencer ismi İstanbul’a geliyor. Dünyaca ünlü 11 farklı İnfluencer’ların hikayeleri neler gelin göz atalım.

Instagram'da En Çok Takip Edilen 10 Hesap

Sosyal Medyada Mahremiyet!Sosyal Medyada Mahremiyet!

İstanbul’a Gelecek Olan 11 Influencer

Michael Zee

Çin’de yaşamını sürdüren Amerikalı Michael Zee, sosyal medya üzerinden oldukça ilgi çekici kahvaltı konseptleri hazırlayarak fotoğraflıyor.

Jonathan Kubben Quinonez

Oldukça ilginç bir hayatı olan bu isim sahip olduğu kurumsal hayatı değiştirerek gittiği ülke ve lokasyonlardan “Anne Ben İyiyim” şeklinde bir pankart ile paylaşımlar gerçekleştiriyor.

Abdelaziz Kardeşler (Farah – Alive - Nadine)

Sisters adlı reality şova sahip olan ve Ortadoğu’da izlenme rekorları kıran Nadine, Alice ve Farah Abdelaziz bu listenin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

Alex (Supercarblondie)

Kendi radyo programının sunuculuğunu yapan Alex, radyo kariyerini bıraktıktan sonra sosyal medya üzerinden araba konulu içerikler üretmeye başladı. Bu kapsamda Instagram, Facebook ve YouTube profilleri ile 6 milyon takipçisi bulunan Alex, 2018 yılında Arap dünyasında 50 ilham verici kadın arasında yer almayı başardı.

Chef Harpal Singh Sokhi

Şef Harpal olarak bilinen bu isim YouTube kanalı üzerinden yemek tarifleri paylaşıyor. 70 Milyon’dan fazla bir görüntülemeye sahip olan kanal 500.000 binden fazla aboneye sahip durumda. Hindistan’ın Enerji Şefi olarak bilinen bu isim 2016 yılında ise yılın şefi seçilmişti.

Reita Hackaj

Senstylable adlı kanala sahip olan bu isim moda dünyasının bilinen ve önemli hesapları arasında bulunuyor. Ayrıca Türkler tarafından da bilinerek takip ediliyor.

2018 Instagram Trendleri

Zaklina Berrido Pisano

50 yaşında olması ile dünyanın en çekici büyükannesi lakabına sahip olan Zaklina, sahip olduğu güzelliği ile Instagram’da moda içerikli paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Kristina Makeeva

Fotoğrafçılık yapan Kristina, Instagram’da 612 bin kişilik bir kitleye hitap ediyor. Fotoğraflarında kullandığı teknik ve dokunuşlar ise bir hayli dikkat çekiyor.

Ferjani Yousr

Asılı Tunus olan Kristina, Fransa’da yaşıyor ve YouTube üzerinde 2 milyonluk bir abonesi bulunuyor. YouTube’da ise makyaj ve moda içerikleri üretiyor.

Wen Zhiyong

4 kitap yazarı olan Wen, 1 yıl İstanbul’da yaşamış ve One Year in Istanbul adlı bir kitap da sahip durumda.

Shi Enbo

Çin’in en büyük sosyal medya platformu ve sitesi olan Weibo kapsamında milyonlarca takipçiye sahip olan Shi Enbo, takipçileri ile online iletişime girerek birebir buluşmalarda gerçekleştirmesi ile tanınıyor.


İlgili uygulamalar
Dünya Genelinde Sosyal Medya Kullanımda Türkiye Kaçıncı Sırada?Dünya Genelinde Sosyal Medya Kullanımda Türkiye Kaçıncı Sırada?
Türkiye'nin yeni sosyal medyası ModaSkyTürkiye'nin yeni sosyal medyası ModaSky
Sosyal medya Sosyal medya "Sponsorlu Reklamlar" dolandırıcılığına dikkat!

PAYLAŞ