Bu ayın bedava playstation oyunları - Haberler - indir.com

Bu ayın bedava playstation oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 14:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

PlayStation Plus servisinin Ekim aı oyunlarını duyuran Sony, servisi kullanan herkese Sony'nin belirlediği oyunları ücretsiz bir şekilde indirebiliyor. Peki bu oyunlar neler? Gelin birlikte göz atalım. 

1- Laser League (PlayStation 4)

İlk olarak reflekslerinizi ölçerek test eden Laser League, tamamen yeni bir multiplayer deneyim sunuyor. Oyunda ilerledikçe strateji ve takım taktiklerinin işlediği bir oyun haline dönen Laser League, yeteneklerinizi birleştirip sahayı domine edebilirsiniz. Düşman rakiplerinizi oyunda ilerleyerek podyumdaki lider yerinizi belirleyebilirsiniz. Yüzlerce özelleştirme eşyalarına ulaşabileceğiniz oyunda, oyundaki birçok zorlu görevi tamamlayarak level atlayabilirsiniz. Bu sayede 2150 yılının efsane sporcusu siz olabilirsiniz.

2- Friday the 13th: The Game (PlayStation 4)

Üçüncü şahıs kamerası ile oynanan  Friday the 13th: The Game, korku temalı hayatta kalma oyunu. Oyunu oynarken sahip olduğunuz karakteri hayatta kalmaya çalışan bir genci veya maskesi ile bilinen ünlü katil Jason Voorhees'i olabilirsiniz. Altı diğer oyuncu ile beraber oynayacağınız  Friday the 13th: The Game, dünyada herkesin iyi bildiği katilden kaçmak ve hayatta kalmak için elinizden gelen her şeyi yapmanız gerekiyor. 

PlayStation Plus Ekim ayı oyunları olan Friday the 13th: The Game ile Laser League'yi 2 Ekim tarihinde kütüphanenize eklemeyi sakın unutmayın. Şayet hala eklemediyseniz Eylül ayının bedava oyunu olan Destiny 2 ile God of War 3: Remastered'ı kütüphanenize eklemek için hale süreniz var.

 





PAYLAŞ