Bu 3 oyuna yeniden şans vermeye ne dersiniz? - Haberler - indir.com

Bu 3 oyuna yeniden şans vermeye ne dersiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 19:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Çıkış yaptığı dönemlerde ok fazla ilgi görmesine rağmen son dönemlerde oyuncuların ciddi oranda terk ettiği bu 3 oyuna yeniden şans vermeye ne dersiniz?

Oyun dünyasında alternatifler fazla olunca, oyunların yıldızı da kısa süre içerisinde sönebiliyor. Daha iyi alternatifler ya da oyun içerisinde oyuncuları rahatsız eden durumlar oyunların oyuncu sayılarında çok kısa sürede yüksek düşüşlerin görülmesine neden oluyor. Sizler için derlediğimiz 3 oyun, ilk çıktığı dönemlerdeki popülerliğine karşın şu anda eski günlerinden oldukça uzak. Bu 3 oyuna yeniden şans vermeye ne dersiniz?

Destiny 2: Curse of Osiris paketinin, inceleme puanları yayınlandıDestiny 2: Curse of Osiris paketinin, inceleme puanları yayınlandı

Oyun dünyasının en iyi grafiklere sahip 10 oyunu

1. The Witcher 3: Wild Hunt

Oyun dünyasının en çok dikkat çeken oyunlarından bir tanesi olmasına rağmen oyun içi hikayenin getirdiği sorunlar pek çok oyuncuyu bu konuda rahatsız etmiş durumda. Fakat yeniden denenmeyi hak ediyor. 2 saatlik ilk adımların ardından farklı hikayesi ile oyun oldukça dikkat çekici durumda.

2. Dark Souls: Remastered

Daha önceki versiyonlarda yaşanan hatalardan arındırılan ve zorluk seviyesinde iyileştirmeler yapılan Dark Souls: Remastered, belki de serinin en iyi oyunlarından birisi. RPG türü sevenlerin kaçırmaması gereken oyunlardan birisi.

3. Destiny 2

10 gün boyunca ücretsiz bir şekilde dağıtımı yapılan Destiny 2, ücretsiz dönemde alınanlar tarafından yeniden şans verilebilir. Oyun içi itemlerin çok değerli olduğu Destiny 2 ara ara dönüp oynayabileceğiniz oyunlardan.

Yılın Oyunları İçin 2018 Adayları Belli Oldu


Destiny 2 Sistem GereksinimleriDestiny 2 Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ